Ανόρθωση: Κρίσιμη συνεδρία και κρίσιμες αποφάσεις θα παρθούν απ' τον σύλλογο

Ανόρθωση: Κρίσιμη συνεδρία και κρίσιμες αποφάσεις θα παρθούν απ' τον σύλλογο

Πάνος Λάρκος
synedrio_anorthosi
Σημαντική και κρίσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για την Ανόρθωση μιας και το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου θα συνεδριάσει για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις κατά πόσο θα αποδεχθεί ή όχι την πρόταση της μεταβίβασης των μετοχών του Πουλλαΐδη στον σύλλογο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ουσιαστικά ο σύλλογος είναι αυτός που αναλαμβάνει τα χρέη της εταιρείας και θα κάνει και κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάτι που θα φέρει διάφορες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του σωματείου και σίγουρα θα πρέπει ο σύλλογος να ζυγίσει καλά και σωστά τα δεδομένα πριν πάρει μία τόσο σοβαρή και σημαντική απόφαση.

Μεταξύ των όρων του Πουλλαΐδη για την μεταβίβαση των μετοχών στον σύλλογο είναι όπως ο ίδιος πάρει το 15% της αξίας των μετοχών σε περίπτωση που βρεθεί επενδυτής και ένα 20% των εσόδων από την Ευρώπη σε περίπτωση που η Ανόρθωση μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Ένα ποσοστό όμως που ο ίδιος προτίθεται να το επιστρέφει στο γήπεδο. Την ίδια ώρα είναι ξεκάθαρο ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο, τότε ο κ. Πουλλαΐδης δεν θα έχει λόγο στις όποιες επαφές γίνουν μελλοντικά με πιθανούς επενδυτές.

Καθοριστική λοιπόν η σημερινή μέρα στην Ανόρθωση για το σωματείο καθώς θα πάρει μία απόφαση που θα φέρει συνάμα και πολλές διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει με αγωνία τα νεότερα και κυρίως να ακούσει κάποια ευχάριστα νέα μπας και χαμογελάσει και λίγο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα