Ανόρθωση: Πήρε παράταση η απάντηση του σωματείου στον Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Πήρε παράταση η απάντηση του σωματείου στον Πουλλαΐδη

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η πρόταση του Χρίστου Πουλλαϊδη βάζει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, με την απάντησή τους προς τον μεγαλομέτοχο να παίρνει παράταση.

Στο περίμενε βρίσκονται στην Ανόρθωση σχετικά με την επόμενη μέρα και τη μεταβίβαση των μετοχών του Πουλλαΐδη στο σωματείο. Η πρόταση από πλευράς Χρίστου Πουλλαΐδη στο σωματείο για μεταβίβαση των μετοχών συμπεριλαμβάνει και κάποια «θέλω» της οικογένειας του μεγαλομετόχου τα οποία βάζουν σε σκέψεις το σωματείο.

Μεταξύ άλλων φαίνεται να ζητά ποσοστό 20% από τα έσοδα σε πιθανή συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκούς ομίλους και 15% από το πρόγραμμα Champions share. Υπάρχουν επίσης και κάποια άλλα θέματα τα οποία πρέπει να ξεκαθαρίσουν που αφορά το χρέος του συλλόγου στον Πουλλαΐδη και αν θα διαγραφεί και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Ο σύλλογος πιθανόν θα ζητήσει σε κάποια θέματα να υπάρξει πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση από πλευράς Πουλλαΐδη, έτσι ώστε να είναι σε θέση να μπορεί να απαντήσει αν θα αποδεχθεί ή όχι την πρόταση ή αν θα προχωρήσει σε κάποιες αντιπροτάσεις. Το επόμενο 48ωρο είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο. Ο χρόνος πιέζει και πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα.

Την ίδια ώρα ενδιαφέρον για την εταιρεία δεν έχει προκύψει ακόμη και δεν δείχνουν τα άτομα που είχαν κάνει κάποιες ενέργειες να επανέρχονται. Αν δεν προκύψει κάποια διαφοροποίηση και ενδιαφέρον από κάποια άτομα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα σχετικά με την επόμενη μέρα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα