ΑΕΚ Λάρνακας: Τέλος εποχής, αποχωρεί ο Τρισκόφσκι

ΑΕΚ Λάρνακας: Τέλος εποχής, αποχωρεί ο Τρισκόφσκι

Newsroom
τρικοφσκι τελος
Η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Ιβάν Τρισκόφσκι, με τον 37χρονο φορ να αποχαιρετά την Κύπρο έχοντας αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι σε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και του Ivan Trickovski του γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Μία εξαιρετικά δύσκολη συναισθηματικά απόφαση που πάρθηκε για τον εμβληματικό αρχηγό και σηματοδοτεί το φινάλε της απόλυτα πετυχημένης ποδοσφαιρικά παρουσίας του στην ομάδα μας.

Ήρθε στην Λάρνακα τον Ιανουάριο του 2016 και από τότε όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία, γραμμένη με χρυσά γράμματα. 1ος σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας μας με 295. 1ος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις με 147 γκολ. 1ος σκόρερ της ομάδας μας στην Ευρώπη με 21 γκολ, αλλά και 1ος σκόρερ όλων των Κυπριακών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 23 γκολ. Πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Σούπερ Καπ, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και την ανεπανάληπτη πορεία μέχρι τους 16 του Europa Conference League. Επιτεύγματα που δεν μπορούν παρά να τον κατατάσσουν στο πάνθεον της ιστορίας του συλλόγου.

Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής που από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας κέρδισε τον καθολικό σεβασμό τόσο των συμπαικτών, όσο και των αντιπάλων. Σε αυτή την διαδρομή των οκτώμιση χρόνων ανέπτυξε μία σχέση λατρείας με τον κόσμο μας και εκτίμησης με το φίλαθλο κοινό όλων των Κυπριακών ομάδων. Ξεχωρίζει πέραν από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής και για τον εξαίρετο του χαρακτήρα. Ένα πραγματικό πρότυπο για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή, για κάθε νεαρό φίλαθλο.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ απολάμβανε να βλέπει τον Trisco να γράφει ιστορία στα γήπεδα της Κύπρου και της Ευρώπης. Σεβόμαστε όλα όσα έχει πετύχει και την τεράστια προσφορά του σαν αρχηγός και θα θέλαμε να συνεχίσει να αποτελεί επίλεκτο μέλος της ξεχωριστής μας οικογένειας. Για αυτό και έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο, εάν και ο ίδιος το επιθυμεί, ενώ επιφυλασσόμαστε να προχωρήσουμε και στην βράβευση του στο AEK ARENA, μπροστά στον κόσμο που τόσο πολύ τον αγάπησε.

Ιvan Trickovski σε ευχαριστούμε για όλα»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα