Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΖ 1-1: Ένταση, αποβολές και... συμβιβασμός στο «Αμμόχωστος»

Newsroom
σαλαμινα τελευταια αγωνιστικη
Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΖ ήρθαν ισόπαλες με 1-1 (12/5) στην τελευταία αγωνιστική των play out του πρωταθλήματος Cyta. Σε ένα ματς το οποίο στερούνταν βαθμολογικού ενδιαφέροντος, υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, που οδήγησαν και σε προσωρινή διακοπή.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι τίμησαν τον Τάσο Κίσσα, ο οποίος θα αποχωρήσει από την ομάδα ύστερα από πέντε χρόνια.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, στο 6ο λεπτό είπε «όχι» στον Κλε ο οποίος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά προσπαθώντας να δημιουργήσει την πρώτη ευκαιρία στο ματς.

Στο 8΄ το ίδιο δοκίμασε και ο Σαμπό, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Νέα Σαλαμίνα σταδιακά έβρισκε τους ρυθμούς της και στο 20 έφτασε στο γκολ. Ο Μαυρουδής έβγαλε τη σέντρα προς την περιοχή, με τον Νάρσινγκ να παίρνει την κατοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, για το 1-0.

Ο Μαυρουδής στο 27' έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα γκολ του αλλά δεν ήταν ιδανικό το τελείωμά του. Με τη συμπλήρωση του 30ου λεπτού, ο Τάσος Κίσσας πέρασε εκτός ως αλλαγή καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που βρισκόταν στο «Αμμόχωστος».

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Νέα Σαλαμίνα να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα.

Στην επανάληψη, η ΑΕΖ εμφανίστηκε βελτιωμένη και στο 56' βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Σιφνέος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα (65') ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων για μαρκάρισμα του Βίκτωρος στον Κλε. Κατόπιν ελέγχου από τον VAR, η απόφαση άλλαξε καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, από τον ίδιο τον Κλε.

Ο αγώνας συνέχισε με αυξημένη ένταση, με τον διαιτητή να μοιράζει κόκκινες σε Νάρσινγκ και Παστελλή και να διακόπτει προσωρινά. Μετά το τέλος των καθυστερήσεων οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Κίσσας (30′ Καλανίδης), Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Λέουκο, Καρλίτος (30′ Φράγκος), Μαυρουδής (63′ Σπυριδάκης), Νάρσινγκ, Κατσιαρής (85′ Κοντόπουλος), Προκοπίου Ντουρμισάι (63′ Μιγκελίτο).

ΑΕΖ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Στυλιανού, Παστελλής, Σάμπο, Ε. Αντωνίου, Χρίστου, Χριστοφή, Σάντος, Ελευθερίου, Κλε, Ιωσηφίδης, Σιφναίος.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα