Ανόρθωση: Τέλος και ο Τιουνέ, δεν θα διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του

Ανόρθωση: Τέλος και ο Τιουνέ, δεν θα διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του

Newsroom
tioune telos
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την Ανόρθωση, με τον Τιουνέ αυτή τη φορά να προχωράει σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Ο παίκτης αποφάσισε να χαρίσει τα δεδουλευμένα του.

Με την πάροδο των ημερών, μεγαλώνει η λίστα των αποχωρήσεων από την Ανόρθωση.

Μετά τον Μαρμούκ, η «Κυρία» ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της και με τον Τιουνέ, με τον ίδιο να παραχωρεί ένα μέρος από το ποσό που χρωστάει η ομάδα κατανοώντας πλήρως τη δύσκολη συνθήκη που επικρατεί όσον αφορά τα οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ousseynou Thioune.

Ο ποδοσφαιριστής είχε στείλει επιστολή για διεκδίκηση των δεδουλευμένων του και πιθανή προσφυγή στη FIFA. Με τη συμφωνία που υπογράφτηκε ο ποδοσφαιριστής δεν θα διεκδικήσει οποιοδήποτε ποσό για τον δεύτερο χρόνο συμβολαίου του, ενώ αποφάσισε να χαρίσει και σημαντικό μέρος των δεδουλευμένων του για να βοηθήσει την Ανόρθωση σε αυτή τη συγκυρία.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη στάση του κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα