Ανόρθωση: Τα λάθη του Σάντη, η εσωστρέφεια που την «τρώει» και η διχόνοια που την «πνίγει»

Ανόρθωση: Τα λάθη του Σάντη, η εσωστρέφεια που την «τρώει» και η διχόνοια που την «πνίγει»

Πάνος Λάρκος
ΣΑΝΤΗΣ
Η κατάσταση στην Ανόρθωση είναι τραγική, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ανδρέα Σάντη το πρωί της Πέμπτης (18/4), με το μέλλον του συλλόγου να κρίνεται τις προσεχείς ημέρες.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Σάντη νωρίτερα σήμερα αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ανόρθωση. Μία κατάσταση στην οποία για να μπορέσει να απεμπλακεί θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και κυρίως να μπει στην άκρη η διχόνοια και η εσωστρέφεια. Στοιχεία που δεν εγκαταλείπουν εδώ και χρόνια την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο Σάντης δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον στόχο που είχε θέσει για μία ενιαία και ισχυρή Ανόρθωση, ούτε κατάφερε να αποβάλει τις παθογένειες του παρελθόντος. Την ίδια ώρα δεν μπόρεσε να ρίξει χρήμα στην Ανόρθωση παρά τις υποσχέσεις που είχε κάνει προς τον κόσμο για άτομα που είδε δίπλα του που ήταν έτοιμοι να βάλουν ρευστό. Σίγουρα πάλεψε και προσπάθησε κόντρα σε αντίξοες συνθήκες για το καλύτερο, όμως έκανε και ο ίδιος πολλά λάθη σε αυτή του την πορεία.

Λάθη που ανάγκασαν πολλούς να μην τον εμπιστευθούν και να χτυπά πόρτες για βοήθεια και να τις βρίσκει κλειστές. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι τη δεδομένη στιγμή. Στις 24 του μήνα στην νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση αναμένεται να διαφανούν τα επόμενα βήματα. Αν θα προκύψει ομάδα ατόμων που θα είναι σε θέση να αναλάβουν την ομάδα και να βοηθήσουν να βγει από το αδιέξοδο.

Φημολογία για ενδιαφέρον

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες φημολογούνται αρκετά για ενδιαφέρον από δυο-τρεις διαφορετικές πλευρές. Η μία ομάδα ατόμων φαίνεται να δείχνει πιο «ζεστό» ενδιαφέρον. Από το ενδιαφέρον όμως στο να έρθει η επισημοποίηση για την ανάληψη της προεδρίας υπάρχει μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτό ο κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει στη Συνέλευση σε λιγότερο από μία βδομάδα, με την ελπίδα να δει επιτέλους φως στο τούνελ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα