Σάντης: «Δεν πρόκειται να συνεχίσω, δεν υπάρχει πόρτα που να μην χτυπήσαμε»

Σάντης: «Δεν πρόκειται να συνεχίσω, δεν υπάρχει πόρτα που να μην χτυπήσαμε»

Newsroom
santis anorthosi
Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης φιλοξενήθηκε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε για όλους και για όλα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στον σύλλογο.

Μετά την παραίτηση του Δ.Σ. της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Σάντης βρέθηκε καλεσμένος στον «αέρα» στου ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, όπου μίλησε για τα πάντα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αμμοχώστου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει, ενώ εξήγησε ότι δεν υπάρχει κάποια πόρτα που δεν χτύπησε για βοήθεια, ούτε «έταξε» εκατομμύρια στον κόσμο.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Να μου επιτρέψετε να κάνω μια αναδρομή στο χρονικό της όλης ιστορίας για να βάλουμε κάποια πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Θα ξεκινήσω από τον περασμένο Απρίλιο όταν σε μια συμφωνία με τον κύριο Πουλλαΐδη στη μεταβίβαση των μετοχών. Περιμέναμε ότι η μεταβίβαση των μετοχών περιμέναμε όσοι περιμέναμε να βάλουμε τα λεφτά θα προχωρούσε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς η μεταβίβαση αυτών των μετοχών καθυστερούσε. Δεν έχει σημασία γιατί καθυστερούσε.

Αρχές Οκτωβρίου δήλωσα δημόσια στο ΡΙΚ όταν η ομάδα είχε μια απόδοση καλύτερη από ότι ο καθένας θα περίμενε. Είχα πει ότι αυτή η καθυστέρηση των μετοχών θα επιφέρει προβλήματα και ότι η Ανόρθωση πρέπει να διοικητικά από ένα διοικητικό συμβούλιο. Αυτό το πράγμα άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά.

1η Φεβρουαρίου οι μετοχές θα μεταφέρονταν στο σωματείο. Έγινε η αλλαγή με τη διοίκηση του συλλόγου για να είναι μια διοίκησή και ζούμε όλοι αυτά που ζούμε. Φτάσαμε να παραιτηθούμε γιατί οι συνθήκες δεν σηκώνουν αυτή τη διοίκηση να συνεχίσει. Είναι ηλίου φαεινότερο πως όποιος έχει το ενδιαφέρον είναι αναγκαίο να έρθει κοντά να βοηθήσει την Ανόρθωση. Κάναμε την αυτοκριτική μας, να είσαι μέλος Δ.Σ., πολύ διαφορετικό να διοικείσαι της ομάδας.

Δεν καταφέραμε να αποφύγουμε την εσωστρέφεια, αυτό που ταλανίζει την Ανόρθωσης, οποίος αναλαμβάνει ο προηγούμενος τον θέλει να αποτύχει και αυτό συνεχίζεται. Το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι εάν και εφόσον αυτός που διοικεί δεν έχει την οικονομική αυτάρκεια να ανταπεξέλθει είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο κόσμος είναι συγκλονιστικός. Αν δεν υπάρχει κάποιος να έχει την οικονομική ευχέρεια να μπορέσει να το κάνει, είναι πολύ πιο έντονο το πρόβλημα. Δεν υποσχεθήκαμε σε κανέναν εκατομμύρια».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από επιφανείς Ανορθωσιάτες:

«Δεν έχω υπόψιν μου κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να πω είανι ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο που αποφασίσουν να μπουν στην Ανόρθωση θα τους δώσουμε ότι χρειαστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχιστεί αυτή η εσωστρέφεια από εμάς».

Αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει:

«Η παρούσα διοίκηση συνεχίζει μέχρι τις 24 Απριλίου και ελπίζω ότι μέχρι τότε θα βρεθεί. Είναι δεδομένο πως εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω. Εγώ δεν μπορώ άλλο. Δεν υπάρχει πόρτα που δεν κτυπήσαμε. Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε να κάνουμε»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα