Άρης Λεμεσού: Η χρονιά σώζεται μονάχα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές

Άρης Λεμεσού: Η χρονιά σώζεται μονάχα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές

Σάββας Νεοκλέους
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο Άρης Λεμεσού καλείται να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα, μήπως και «σώσει» τη φετινή του χρονιά με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όπως ανέφερε και ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Αλεξέι Σπιλέφσκι, με το πέρας του χθεσινοβραδινού ημιτελικού κυπέλλου στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια, η υπόθεση πρόκριση στον τελικό για την «ελαφρά ταξιαρχία» κρίθηκε στον πρώτο ημιτελικό στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

Το 0-3 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πιθανότητες στον Άρη για πρόκριση στον τελικό, εντούτοις, το πάλεψε στη ρεβάνς, προσπάθησε το γρήγορο γκολ, αλλά το μηδέν για τις δύο ομάδες έμεινε μέχρι τέλους και το εισιτήριο πήγε στους «τριφυλλοφόρους».

Μετά το πρωτάθλημα, χάθηκε και το Κύπελλο για τον Άρη, όπου πλέον δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη Λεμεσιανή ομάδα για να κλείσει όσο πιο ιδανικά γίνεται τη σεζόν. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του α΄ ομίλου στο πρωτάθλημα με τον Άρη να κυνηγάει μία εκ των προνομιούχων θέσεων που δίδουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει εκ νέου στο ΓΣΠ αυτή τη φορά ν’ αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική του α΄ ομίλου της β΄ φάσης του πρωταθλήματος. Ακολούθως, 28 Απριλίου θα φιλοξενήσει στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Πάφος FC και έπειτα μετά το Πάσχα, συγκεκριμένα 11 Μαΐου, για την τελευταία αγωνιστική θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Σίγουρα, το ιδανικότερο για τον Άρη είναι να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια, μιας και θα χαθούν βαθμοί από τις άλλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι στην 4η θέση με 61 βαθμούς, έχοντας πιο πάνω την Ομόνοια με 65, ΑΕΚ με 68 και ΑΠΟΕΛ με 69, ενώ μία θέση πιο κάτω είναι η Πάφος FC με 57 και στην τελευταία θέση του ομίλου η Ανόρθωση με 52. Άρα, με βάση αυτά τα δεδομένα αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο σημαντικό, κρίσιμο, είναι το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Άρη, απέναντι στον πρωτοπόρο, ότι πρέπει πάση θυσία να το κερδίσει.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα