Σπιλέφσκι: «Αυξήσαμε τις προσδοκίες πέρυσι και όλοι περίμεναν φέτος να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Σπιλέφσκι: «Αυξήσαμε τις προσδοκίες πέρυσι και όλοι περίμεναν φέτος να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Newsroom
spilefski aris lemesou
Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, μίλησε ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Σπιλέφσκι

Την ικανοποίηση του για την προσπάθεια της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Σπιλέφσκι, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια, η οποία τον έθεσε οριστικά εκτός τελικού Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Δεν χάσαμε την πρόκριση σήμερα, αλλά στο πρώτο ματς όπου είχαμε κάνει ένα κακό πρώτο μέρος. Έχουμε σκοράρει ένα γκολ στα τελευταία ματς, κάτι που δεν είναι αρκετό για να κερδίζεις παιχνίδια. Φτιάχνουμε τις προϋποθέσεις αλλά δεν σκοράρουμε. Έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια φέτος. Αυξήσαμε τις προσδοκίες πέρυσι και όλοι περιμέναν να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αλλά όπως είδατε και σήμερα παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες με πολύ κόσμο. Αν είχαμε τόσο κόσμο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε παίκτες κλειδιά που απουσιάζουν, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα παλέψουμε για τα παιχνίδια που απομένουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πάλι συγχαρητήρια στην Ομόνοια.»

Για το τι πρέπει να αλλάξει: « Ο προπονητής (χαριτολογώντας). Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα. Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτούς τους παίκτες. Επίσης δεν έχουμε παίκτες κλειδιά. Ήταν και τα παιχνίδια της Ευρώπης. Δεν είναι καταστροφή για μας. Χρειαζόμαστε νέο αίμα για τη νέα σεζόν. Είδατε ότι σήμερα προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και δεν κάτσαμε πίσω, παρά το σκορ του πρώτου αγώνα. Τώρα θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στα ματς που απομένουν».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα