Με δυο απουσίες επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ Λάρνακας

Με δυο απουσίες επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ Λάρνακας

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Μετά το διήμερο ρεπό, ο Ραν Μπεν Σιμόν και οι ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει Ομόνοιας (21/4), έχοντας ωστόσο δυο απουσίες.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν στους παίκτες του, σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις και επί της ουσίας άπαντες έπιασαν δουλειά για το ντέρμπι της Κυριακής με την Ομόνοια.

Ο Ισραηλινός τεχνικός είδε τους Ντιονκού και Ράφα Λόπες να μην λαμβάνουν μέρος στην προπόνηση και να απέχουν, μιας και έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Ενοχλήσεις οι οποίες προήλθαν από το ντέρμπι με τον Άρη και δεν υποχώρησαν.

Εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι και δεν φαίνεται να προκύπτει σοβαρό θέμα. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέχρι την Κυριακή πιθανότατα θα είναι απόλυτα έτοιμοι και οι δυο. Κάτι που θα χαροποιήσει τον Σιμόν ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να χάσει παίκτες στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Και η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει τραυματισμούς και σημαντικές απουσίες και αυτό οφείλεται και στον τρόπο που η τεχνική ηγεσία διαχειρίστηκε το ρόστερ και όλους τους παίκτες. Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα το να πάει η ΑΕΚ φουλ στο ντέρμπι με την Ομόνοια είναι πάρα πολύ πιθανό.

Και αυτό γιατί εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Φραν Σολ, που έχει σημειώσει 15 τέρματα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα