ΑΕΚ Λάρνακας: Η επιβράβευση του Σιμόν στους παίκτες του και το ατού με Ομόνοια

ΑΕΚ Λάρνακας: Η επιβράβευση του Σιμόν στους παίκτες του και το ατού με Ομόνοια

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει μπροστά της το πολύ κομβικό ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 19:00) με την Ομόνοια, με τον Ραν Μπεν Σιμόν να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Μία ακόμη σπουδαία αναμέτρηση περιμένει την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (21/4) μιας και υποδέχεται την Ομόνοια στο ΑΕΚ Αρένα στις 19:00. Αναμέτρηση εξαιρετικά κομβική και σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά και την Ομόνοια.

Η διαφορά είναι ότι η ΑΕΚ έχει την τύχη στα δικά της χέρια και δεν θέλει με τίποτα να την αφήσει να της ξεφύγει. Θέλει δυο νίκες για να μπορέσει πάει στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο, είτε παίζοντας για ένα αποτέλεσμα, είτε για δυο. Μέσα στο ΑΕΚ Αρένα φιλοξενεί την Ομόνοια και ακολούθως την Ανόρθωση και με δυο νίκες πάει για τον τίτλο σε τελικό πρωταθλήματος.

Προέχει όμως η κατάλληλη προετοιμασία των παικτών του Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα με την Ομόνοια. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του και αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Και εδώ είναι ένα μεγάλο, πιθανόν, ατού για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια. Την ίδια ώρα που οι παίκτες του Σιμόν ξεκουράζονται, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα αναμετρηθούν με τον Άρη αύριο με στόχο τον τελικό του Κυπέλλου και γενικότερα η Ομόνοια θα έχει 180 αγωνιστικά λεπτά παραπάνω στα πόδια της (τα δυο παιχνίδι κυπέλλου με Άρη).

Αυτό σημαίνει ότι και πιο ξεκούραστη θα είναι η ΑΕΚ και πιο «φρέσκια» σε σχέση με τους «πράσινους» και είναι ένα πλεονέκτημα που καλείται να εκμεταλλευθεί για να πάρει τη νίκη και το τρίποντο που είναι και το ζητούμενο.

Όλοι μέσα με Ομόνοια

Με τα υφιστάμενα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ο Ραν Μπεν Σιμόν αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Φραν Σολ που ήταν τιμωρημένος με τον Άρη έχει εκτίσει την ποινή του και θα είναι ξανά διαθέσιμος. Για την ώρα ο Σιμόν δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Αν προκύψει κάτι θα διαφανεί στην αυριανή προπόνηση που θα επιστρέψουν οι παίκτες από το διήμερο ρεπό τους.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα