Ανόρθωση: Προβληματισμός, ανησυχία και όλα ανοικτά με Σάντη

Ανόρθωση: Προβληματισμός, ανησυχία και όλα ανοικτά με Σάντη

Newsroom
ΣΑΝΤΗΣ
Οι ισορροπίες στο «εσωτερικό» της Ανόρθωσης είναι πολύ λεπτές, και, στην αποψινή συνεδρία όλα τα σενάρια είναι πιθανά, ακόμη και αυτό της παραίτησης Σάντη.

Στην χειρότερη της οικονομική κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται η Ανόρθωση η οποία «πνίγεται» από τις οικονομικές της υποχρεώσεις και ψάχνει να βρει τρόπους να κρατηθεί. Για την ώρα οι προσπάθειες και οι απόπειρες της έπεσαν στο κενό. Και αυτό γιατί ο κόσμος στο σχέδιο «Άτλας» δεν ανταποκρίθηκε στο βαθμό που θα ήθελε η διοίκηση, ενώ κάποιες άλλες προσπάθειες που έγιναν δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι, ο προβληματισμός στη διοίκηση Σάντη είναι μεγάλος και στην συνεδρία που θα γίνει αργά το απόγευμα δεν πρέπει να αποκλείσουμε ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης. Υπάρχουν πιέσεις και από μερίδα του κόσμου που νοιώθει ότι ο Σάντης δεν μπορεί να βοηθήσει και η παραμονή του θα κάνει μεγαλύτερο κακό, όμως είναι άγνωστο αν ο ίδιος ο Σάντης είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει.

Οι προηγούμενες κινήσεις του έδειξαν ότι δεν δείχνει διάθεση να την κάνει. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Πιθανόν να περιμένει την Συνέλευση στις 24 Απριλίου, εκτός αν έχουμε σήμερα κάποια έκπληξη και αλλαγή δεδομένων.

Πάντως, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα σαν φήμη για άτομα τα οποία κάνουν σκέψεις και ενέργειες για την προεδρία. Ακούστηκαν αρκετά, όμως φαίνεται η πιο σοβαρή περίπτωση να είναι μία ομάδα ατόμων που παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει κάνοντας πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας τις ενέργειες της.

Για να μπορέσουν να βγουν μπροστά πιθανόν να περιμένουν τον Ανδρέα Σάντη να αποχωρήσει, αν έχει αυτή την πρόθεση, και μετά να βγουν ανοικτά προς τον κόσμο. Η Ανόρθωση περνά περίοδο κρίσης ξανά και άπαντες θα πρέπει να ζυγίσουν τα δεδομένα πολύ καλά για το καλό της ομάδας.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα