Καρμιώτισσα: Τι και αν προηγήθηκε πάλι, αυτή τη φορά δέχθηκε 4άρα, αλλά διατηρεί την μπάλα παραμονής

Καρμιώτισσα: Τι και αν προηγήθηκε πάλι, αυτή τη φορά δέχθηκε 4άρα, αλλά διατηρεί την μπάλα παραμονής

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε κόντρα στον Εθνικό Άχνας, η Καρμιώτισσα γνώρισε «βαριά» ήττα με 1-4 (7/4), ωστόσο διατηρεί το πάνω χέρι αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία.

Στη β΄ φάση του πρωταθλήματος για τον β΄ όμιλο η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών δεν κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό Άχνας. Για την πρεμιέρα της β΄ φάσης αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο Δασάκι της Άχνας, έχασε με 2-1. Χθες στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 8η αγωνιστική, αν και άνοιξε το σκορ στο α΄ ημίχρονο έχασε με το βαρύ 1-4. Σε αυτή τη β΄ φάση, δηλαδή, αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δέχθηκε δύο ήττες. Στη β΄ φάση η Καρμιώτισσα έχει χάσει αυτά τα δύο παιχνίδια.

Ούτε και στην α΄ φάση του πρωταθλήματος η Καρμιώτισσα κέρδισε τον Εθνικό, μιας και στον α΄ γύρο έχασε στο Δασάκι, ενώ ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα του ματς του β΄ γύρου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στο χθεσινό παιχνίδι, αν και στο α΄ ημίχρονο βρέθηκε η Καρμιώτισσα μπροστά στο σκορ, δεν είχε την τύχη με το μέρος της, μιας και θα μπορούσε κάποιες καλές ευκαιρίες που έφτιαξε να σημείωνε και ένα δεύτερο γκολ, αλλά αστοχία και δοκάρια, έπαιξαν τον ρόλο τους και με τις αλλαγές που έγιναν από πλευράς τεχνικής ηγεσίας του Εθνικού στο β΄ ημίχρονο, προέκυψε η ανατροπή ρίχνοντας 4άρα στην ομάδα των Πολεμιδιών.

Η ήττα αυτή για την Καρμιώτισσα ήταν η 18η στο φετινό πρωτάθλημα, όπου την διατηρεί στην 5η θέση του β΄ ομίλου με 32 βαθμούς. Οι «πορτοκαλί» διατηρούν ακόμη την μπάλα της παραμονής στα δικά τους πόδια, μιας και δεν διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα πριν τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου. Η διαφορά από την 6η Δόξα παραμένει στους 7 βαθμούς και θα είναι πέρα για πέρα κρίσιμη η μεταξύ τους αναμέτρηση την επόμενη αγωνιστική, τη 13η Απριλίου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα