Ανόρθωση: Επενδυτής απ’ το… Μπαχρέιν; Παραίτηση Κουμή

Ανόρθωση: Επενδυτής απ’ το… Μπαχρέιν; Παραίτηση Κουμή

Πάνος Λάρκος
anorthosis
Την ώρα που η Ανόρθωση κινδυνεύει με προσφυγές στη ΦΙΦΑ για χρέη σε νυν και πρώην ποδοσφαιριστές της, η εξεύρεση ενός επενδυτή ο οποίος είναι πρόθυμος να συμβάλλει στα οικονομικά του συλλόγου φαντάζει κάτι το ιδανικό.

Η εξεύρεση επενδυτή που θα μπει στην ομάδα, θα την αναλάβει και θα ρίξει εκατομμύρια φαντάζει τη δεδομένη στιγμή στην Ανόρθωση η μοναδική λύση. Μία λύση όμως που ρεαλιστικά αν το δούμε, πόσες πιθανότητες έχει να υλοποιηθεί; Ακόμα και όταν η ομάδα πήγαινε καλά οι προσπάθειες συνεχίζονταν αλλά ενδιαφέρον δεν προέκυψε. Έτσι το σενάριο αυτό φαντάζει σαν όνειρο απατηλό.

Η ομάδα είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Χρίστος Πουλλαΐδης (δεν ολοκληρώθηκε ακόμη η μεταβίβαση των μετοχών στο σωματείο), παρακολουθεί από μακριά και λέγεται ότι κάνει διάφορες κινήσεις και ενέργειες μπας και εξεύρει ο ίδιος κάποιον επενδυτή για να μπορέσει να τον φέρει στην ομάδα, να του πουλήσει τις μετοχές και να αποχωρήσει οριστικά.

Η έδρα των επιχειρήσεων του Χρίστου Πουλλαΐδη είναι το Μπαχρέιν, όμως δραστηριοποιείται επαγγελματικά και σε άλλες χώρες. Αν οι προσπάθειες του εστιάζονται σε κάποιο επενδυτή από το Μπαχρέιν ή από άλλη χώρα αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Για την ώρα γίνονται προσπάθειες από διάφορες πλευρές για να βρεθεί επενδυτής αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν έχει προκύψει.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει «σκάσει» από την αγωνία αλλά και την στεναχώρια του με όλα αυτά που βλέπει. Η διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί, ένας Τσίκο κοροϊδεύει διοίκηση, συμπαίκτες και κόσμο της Ανόρθωσης, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν να πληρωθούν για να μην προσφύγουν στην ΦΙΦΑ και όλη κατάσταση μοιάζει με μπαρούτι.

Παραίτηση Κουμή!


Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και το νεότερο από το διοικητικό μέτωπο με την παραίτηση του αντιπροέδρου Σάββα Κουμή από το διοικητικό συμβούλιο για προσωπικούς λόγους όπως ο ίδιος αναφέρει. Το τι έγινε και πήρε αυτή την απόφαση αυτή την στιγμή κάτι λέει…

Αναμονή για Τεχέρα…


Σχετικά με τα αγωνιστικά δεδομένα που προκύπτουν στην Ανόρθωση εκτός πλάνων είναι οι Μιχαήλ, Ιωάννου Γκασάμα, Τσίκο και Τιουνέ. Τη δεδομένη στιγμή στην bπεριμένουν τον Τεχέρα να δουν αν θα μπορέσει να προπονηθεί και να τεθεί στη διάθεση του Οκκά ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα