ΑΕΚ Λάρνακας: Με Φραν Σολ και ένα στόχο μέχρι το τέλος

ΑΕΚ Λάρνακας: Με Φραν Σολ και ένα στόχο μέχρι το τέλος

Πάνος Λάρκος
ΣΟΛ
Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (1-2) ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία επικεντρώνεται στο ερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο, με τον Φραν Σολ να έχει πιθανότητες να αγωνιστεί παρά τη συμπλήρωση καρτών.

Ότι έγινε, έγινε. Η ΑΕΚ έχασε από το ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα έχασε και την μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει τις ισορροπίες στην μάχη για τον τίτλο. Αυτό πλέον δεν αλλάζει και καλείται να το χωνέψει, να συμβιβαστεί με αυτό και κυρίως να το αντιμετωπίσει σωστά.

Και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κερδίσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί και που δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση με την Πάφο στο ΑΕΚ Αρένα. Μία δεδομένα δύσκολη αναμέτρηση αλλά με μοναδικό στόχο τη νίκη για την ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ θα κατέβει χωρίς προβλήματα. Και αυτό γιατί μπορεί να έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών ο Φραν Σολ αλλά ο Σιμόν έχει αποφασίσει να τον έχει διαθέσιμο απέναντι στην Πάφο και να τον στερηθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη στη Λεμεσό. Δεν αποκλείεται ο Ισπανός επιθετικός να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα το ερχόμενο Σάββατο.

Η ψυχολογία στα αποδυτήρια δεν είναι η καλύτερη. Άπαντες περίμεναν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ πως και πως και ανέμεναν ότι θα κάνουν το βήμα παραπάνω. Δεν τα κατάφεραν όμως και τώρα έχουν επικεντρωθεί σε ένα στόχο.

Να μπορέσουν να πάρουν τον τίτλο, να κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ΑΕΚ να πάει στο ντέρμπι αυτό έχοντας τουλάχιστον δυο βαθμούς διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας υστερεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα