ΠΑΣΠ Κύπρου: Συγχαίρει τους παίκτες του Εθνικού για τα καθαρά αποδυτήρια

ΠΑΣΠ Κύπρου: Συγχαίρει τους παίκτες του Εθνικού για τα καθαρά αποδυτήρια

Newsroom
εθνικος αποδυτηρια
Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωσή του συνεχάρη τους παίκτες του Εθνικού για την άψογη κατάσταση στην οποία αφήνουν τα αποδυτήρια στα εκτός έδρας ματς, συγκρίνοντας τη δική τους κίνηση με το... χάος που προκαλούν άλλες ομάδες όταν αποχωρούν.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θέλησε μέσω ενός βίντεο να αποδώσει τα εύσημα στην ομάδα του Εθνικού, που ύστερα από κάθε εκτός έδρας ματς τακτοποιεί τα αποδυτήρια πριν αποχωρήσει.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, περιλαμβάνονται εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί στο Δασάκι, όταν η ομάδα της Άχνας υποδέχεται τους αντιπάλους της, με τον χώρο να είναι «αχούρι», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού και είναι υπόθεση όλων μας. Στην προκειμένη περίπτωση όλων των ποδοσφαιριστών! Στις φωτογραφίες και στα βίντεο απεικονίζονται από τη μία τα αποδυτήρια φιλοξενούμενης ομάδας από το Δασάκι της Άχνας και από την άλλη απεικονίζονται τα αποδυτήρια σε εκτός έδρας παιχνίδι του Εθνικού Άχνας, τα οποία λάμπουν από καθαριότητα.

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού πριν φύγουν από τα αποδυτήρια και αποχωρήσουν από κάθε γήπεδο, φροντίζουν να καθαρίσουν τις όποιες ακαθαρσίες υπάρχουν, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο σεβασμό στους χώρους που τους φιλοξενούν, αφήνοντας μάλιστα και μια ευχαριστήρια κάρτα! Αντίθετα, ποδοσφαιριστές άλλης ομάδας, άφησαν αχούρι τα αποδυτήρια των κυανολεύκων, δημιουργώντας κακή εικόνα και προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών συγχαίρει τους παίκτες του Εθνικού Άχνας για αυτή τους την πρωτοβουλία και καλεί τους ποδοσφαιριστές να φροντίζουν να διατηρούν τους χώρους των αποδυτηρίων καθαρούς. Είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε και να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας. Πρόκειται για αυτονόητο καθήκον μας.»

αποδυτηρια

εθνικοςαποδυτηρια

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα