ΑΠΟΕΛ: Το «σχέδιο απόδρασης» από τη Λάρνακα

ΑΠΟΕΛ: Το «σχέδιο απόδρασης» από τη Λάρνακα

Newsroom
apoel 29/3
Ο ΑΠΟΕΛ του Σα Πίντο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας (31/3) σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να... κλείσει τα στόματα μετά τις τελευταίες εμφανίσεις των play off. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ματς στο «Αρένα».

Με τον «καυτό» εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ (31/3, 17:00) να πλησιάζει, ο Σα Πίντο, προπονητής του ΑΠΟΕΛ, επικεντρώνεται στη στρατηγική που θα ακολουθήσει ώστε να κερδίσει την παρτίδα και να «σβήσει» τη μουρμούρα, απόρροια των μέτριων εμφανίσεων στα play off.

Ο στόχος του είναι να ενισχύσει την άμυνα και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της ΑΕΚ, προσαρμόζοντας την τακτική της ομάδας για μέγιστη αποδοτικότητα. Ο Πορτογάλος κόουτς επιθυμεί να δει τον ΑΠΟΕΛ να διατηρεί υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των παικτών του, ώστε να επιτευχθεί η νίκη που θα φέρει την ανανέωση της παραμονής στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η φυσική κατάσταση, η τακτική ευελιξία και η ψυχολογική προετοιμασία των παικτών είναι καθοριστικά στοιχεία της προσέγγισης μιας τέτοιας μάχης. Ο Σα Πίντο, τονίζει τη σημασία της ομοψυχίας και της συγκέντρωσης ώστε ο ΑΠΟΕΛ, να περάσει νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ, περνώντας μηνύματα προς πάσαν κατεύθυνση.

Οι Μπέλετς, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Τσεπάκ, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες, Ντονγκαλά, Δώνης και Κβιλιτάια θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού αν κριθούν άπαντες απόλυτα έτοιμοι.

Σε κάθε περίπτωση, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την αυριανή προπόνηση, με το πέρας της οποίας θα ανακοινώσει ο Σα Πίντο τους παίκτες που θα βρεθούν στην αποστολή. Βλέπετε, αξιολογείται η κατάσταση όλων, ιδιαίτερα των διεθνών που είχαν καταγράψει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα