ΑΕΛ: «Πυρά» του Χριστοδουλίδη κατά του πρώην, «καίει» το αύριο του συλλόγου τον κόσμο

ΑΕΛ: «Πυρά» του Χριστοδουλίδη κατά του πρώην, «καίει» το αύριο του συλλόγου τον κόσμο

Σάββας Νεοκλέους
sofokleous-christodoulides-christodoulidis ael
Παρουσία περίπου 120 μελών (σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα St George 1930 Hall στον ισόγειο χώρο του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης» η έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ.

Το βράδυ της Τετάρτης, περίπου 120 μέλη (σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση) παρευρέθηκαν στην αίθουσα St George 1930 Hall στον ισόγειο χώρο του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης» για την έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ.

Μέσα από την ομιλία του προέδρου, Νίκου Χριστοδουλίδη, υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία μπορεί κανείς τα κρατήσει, αναλύσει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το τι έπραξε η παρούσα διοίκηση, αλλά και για αυτό που απασχολεί τους περισσότερους το τι δουλειά έχει γίνει μέχρι στιγμής στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τη μέρα που ανέλαβε τη διαχείριση του.

Φυσικά, για ακόμη μία φορά, ο πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης δεν… παρέλειψε να κατηγορήσει τον προηγούμενο πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Ανδρέα Σοφοκλέους.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος για ακόμη μία συνέλευση της ΑΕΛ άσκησε τη δική του επίθεση προς τον πρώην πρόεδρο, Ανδρέα Σοφοκλέους, όπου όπως ισχυρίζεται δεν είναι συνεπής ακόμη στις υποχρεώσεις του που είχε δεσμευτεί επί θητείας του ότι θα παρέδιδε μία ομάδα που δεν θα χρωστούσε τίποτα.

Βέβαια, αυτό πάει να καταντήσει «καραμέλα», πλέον, και θα πρέπει να το αντιληφθούν όλοι στη νυν διοίκηση της ΑΕΛ, πρόεδρος, συνεργάτες και προσωπικό ότι το παρελθόν έφυγε και δεν επιστρέφει και αυτό που έχει σημασία είναι το τώρα και το αύριο. Ας μην ξεχνάμε, ότι μέλη της παρούσας διοίκησης, καθώς και αρκετοί από το έμμισθο προσωπικό της ΑΕΛ, ήταν και επί θητείας Ανδρέας Σοφοκλέους εκεί ενεργοί στα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σημαντικά τα όσα ειπώθηκαν χθες από όσους μίλησαν στη συνέλευση και παρουσίασαν το μέχρι στιγμής έργο της διοίκησης του συλλόγου, αλλά αυτό που… «καίει» αν όχι ολόκληρο το μεγαλύτερο φάσμα του κόσμου της ΑΕΛ είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα και δη με την αντρική ομάδα.

Ο πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, κράτησε κάπως… κλειστά τα χαρτιά του, μην ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, αλλά εμμέσως πλην σαφώς άφησε να νοηθεί αυτό που λένε και οι πληροφορίες εδώ και μέρες, ότι σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει την προεδρία. «Εγώ προσωπικά, την δεδομένη στιγμή δεν έχω λάβει ακόμη καμία απόφαση εάν θα διεκδικήσω ξανά την ψήφο της Γενικής συνέλευσης. Τις επόμενες μέρες θα έχω κάποιες επαφές που ήδη έχω ξεκινήσει με φίλους και συνεργάτες που έχουν εκφράσει πρόθεση για να δημιουργήσουμε ένα συνδυασμό και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας κατά πόσο θα θέσουμε υποψηφιότητα ή όχι στις Εκλογές. Θα δούμε ανάλογα και με τον ενδιαφέρον που θα προκύψει από άλλους ενδιαφερόμενους» ανέφερε ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Από τη στιγμή, λοιπόν, που κάνει επαφές τότε φαίνεται ότι εάν πάρει θετικές απαντήσεις από αυτούς που έχει συζητήσεις και σταθούν στο πλευρό του, τότε θα κατεβάσει συνδυασμό στην Εκλογική Γενική Συνέλευση της 24ης Απριλίου.

Μερικές μέρες πριν τη Μεγάλη Βδομάδα τα σπουδαία για την ΑΕΛ του αύριο!

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα