Νέα Σαλαμίνα: Η μελέτη συνεχίζεται, σύντομα οι αποφάσεις

Νέα Σαλαμίνα: Η μελέτη συνεχίζεται, σύντομα οι αποφάσεις

Πάνος Λάρκος
nea salamina
Σε περίοδο ανασύνταξης και σκεπτικισμού βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα η οποία σχεδιάζει την επόμενη χρονιά και ήδη γίνονται ενέργειες για τον καλύτερο δυνατό καταρτισμό του ρόστερ.

Σκεπτικισμός επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία σχεδιάζει την επόμενη χρονιά και ήδη γίνονται ενέργειες για το καλύτερο δυνατό καταρτισμό του ρόστερ.

Μετά και την πρόσφατη επικύρωση του ύψους του μπάτζετ στην Γενική Συνέλευση ο προγραμματισμός θα μπει σε πιο βαθιά νερά στοχεύοντας σε μία ομάδα που θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική και γιατί όχι και καλύτερη.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου στην πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής έχει πετύχει και δεν είναι τυχαίο που συνεχίζει και του χρόνου. Με το μπάτζετ και τα όπλα που έχει στα χέρια του έχει καταφέρει να πάρει και αποτελέσματα και να παίξει η ομάδα του καλό ποδόσφαιρο σε πολλά ματς.

Μελανό σημείο η πεντάρα στο κύπελλο όπου αποτελεί διακαή πόθο για τους φίλους της ομάδας, όμως δεν μπορείς να διαγράψεις ότι η ομάδα έφθασε σε σημείο να διεκδικεί με αξιώσεις εξάδα απέναντι σε ομάδες με εξαπλάσιο μπάτζετ.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει λίστα με ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί, έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και θα προσπαθήσει να πάρει κάποιες υπογραφές σύντομα για να κλείσει νωρίς τρύπες στο ρόστερ. Θα γίνουν και κάποιες άλλες ανανεώσεις, ενώ υπάρχουν παίκτες που θα κριθούν στα εναπομείνασα παιχνίδια, έστω κι αν αυτά είναι βαθμολογικά αδιάφορα.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα