ΑΕΚ Λάρνακας: Παίρνουν ανάσες ενόψει της τελικής μάχης, γεμίζει το ΑΕΚ Αρένα

ΑΕΚ Λάρνακας: Παίρνουν ανάσες ενόψει της τελικής μάχης, γεμίζει το ΑΕΚ Αρένα

Newsroom
aek larnakas
Από αύριο Τρίτη οι παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει της τελικής μάχης του πρωταθλήματος, μετά από ένα τετραήμερο ρεπό, το οποίο έδωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν για να τους επιβραβεύσει

Από την Παρασκευή ο Ραν Μπεν Σιμόν έδωσε ρεπό στους παίκτες του οι οποίοι θα επανέλθουν αύριο Τρίτη στις προπονήσεις, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους επιβραβεύσει για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις αλλά και να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες επ’ ευκαιρίας και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Έτσι, αναμένεται να επιστρέψουν αύριο ξανά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου η προετοιμασία θα μπει στην τελική της ευθεία για τον κρίσιμο, σημαντικό και πιθανόν καθοριστικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα.

Σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας είναι να επιστρέψουν απόλυτα υγιείς οι Τόνγκια και Πίριτς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις κανονικά. Το θετικό είναι ότι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος η ΑΕΚ δεν έχει σημαντικές απουσίες από τραυματισμούς και αυτό δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να έχει ένα γεμάτο ρόστερ για να καταστρώσει τα πλάνα της.

Μεγάλη η ζήτηση για την Αρένα…


Είναι παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί τελικός για την ομάδα της Λάρνακας και όχι άδικα. Για πολλούς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στο θεσμό του πρωταθλήματος από το 1994 και την ενοποίηση. Αυτό φαίνεται και από την ζήτηση των εισιτηρίων μιας και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Οι οργανωμένοι ετοιμάζονται να δώσουν ότι καλύτερο μπορούν και στόχος φυσικά είναι στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τη νίκη και την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα