Απόλλων Λεμεσού: Η άφιξη που περιμένουν για να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Βαλμπουενά

Απόλλων Λεμεσού: Η άφιξη που περιμένουν για να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο Βαλμπουενά

Σάββας Νεοκλέους
valbuena
Ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Απόλλωνα, ενόψει της νέας σεζόν είναι σίγουρα αυτό του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν είναι εκ των ηγετών της ομάδας της Λεμεσού

Ένα από τα κεφάλαια που απασχολεί τον προγραμματισμό του Απόλλωνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι αυτό του Ματιέ Βαλμπουενά.

Αν και στα 39 του ο Βαλμπουενά δείχνει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να είναι εκ των ηγετών, των βασικών μονάδων, της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο Απόλλων έχει αυτή τη στιγμή τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου, πρώτα η πρόκριση επί της Πάφος FC στα ημιτελικά, εντούτοις, οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ μεταξύ άλλων… αγγίζουν και την υπόθεση Βαλμπουενά.

Αν και προ βδομάδων υπήρξαν δημοσιεύματα ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Βαλμπουενά θα επιστρέψει στο Ρέντη και θα αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με ότι διαρρέει, δεν ισχύει.

Στη Λεμεσό αυτό που αφήνεται να νοηθεί είναι πως στον Απόλλωνα περιμένουν την άφιξη του εκπροσώπου του Ματιέ Βαλμπουενά για να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τη διοίκηση των «κυανολεύκων» για να διαφανεί εάν υπάρχει έδαφος ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

Απόλλων και παίκτης είναι ικανοποιημένοι από τη συνεργασία που έχουν αυτή τη σεζόν, έτσι, μέσα από τις επαφές που θα γίνουν μεταξύ των δύο πλευρών θα ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό αν θα συνεχίσουν μαζί και στη νέα περίοδο.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα