ΑΕΛ Λεμεσού: Μετά από πέντε παιχνίδια, τον θυμήθηκε!

ΑΕΛ Λεμεσού: Μετά από πέντε παιχνίδια, τον θυμήθηκε!

ΑΕΛ
Ένας εκ των Κύπριων ποδοσφαιριστών που φάνηκε να είναι στη λίστα των «ξεχασμένων» από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ Λεμεσού είναι ο Χριστόφορος Φραντζής.

Για περίπου ένα μήνα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Αλέξη Γαρπόζη. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, από 18 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου, η ΑΕΛ έδωσε το παιχνίδι κυπέλλου της φάσης των «16» με τον Απόλλωνα, καθώς και τις 4 αγωνιστικές της β΄ φάσης για τον β΄ όμιλο.

Δηλαδή, 21 Φεβρουαρίου το ματς κυπέλλου, 24 Φεβρουαρίου 1η αγωνιστική β΄ φάσης με ΑΕΖ Ζακακίου, 2η αγωνιστική 02 Μαρτίου με Οθέλλο Αθηαίνου, 3η αγωνιστική 08 Μαρτίου με Απόλλωνα και 11 Μαρτίου 4η αγωνιστική με Νέα Σαλαμίνα, ο Χριστόφορος Φραντζής δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό της 5ης αγωνιστικής της β΄ φάσης κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλέξης Γαρπόζης, φώναξε στον Χριστόφορο Φραντζή και τον έριξε στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό στη θέση του Τσούκα.

Μέσα σε λίγα λεπτά, μετά από… απραξία ενός μηνός περίπου, όσο μπορούσε το πάλεψε και βοήθησε ο δεξιοπόδαρος άσος της ΑΕΛ, μέσα από ένα «αδιάφορο» παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων.

Σε ότι αφορά την α΄ φάση του πρωταθλήματος, από τον καιρό που ανέλαβε ο Αλέξης Γαρπόζης το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, ο Φραντζής αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς της 22ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα για 54 λεπτά, καθόλου στα παιχνίδια που ακολούθησαν με Καρμιώτισσα και ΑΠΟΕΛ, βασικός για 76 λεπτά στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής με τον Άρη, που ήταν 18 Φεβρουαρίου.

Από τότε πέρασαν τα πέντε προαναφερθέντα παιχνίδια και έπρεπε να φτάσουμε στην 5η αγωνιστική της β΄ φάσης για να πάρει εκ νέου χρόνο συμμετοχής ο Φραντζής με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα