Εθνική Κύπρου, Κετσπάγια: «Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Εθνική Κύπρου, Κετσπάγια: «Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι» (vid)

Newsroom
timour 20/3
Ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Ιωάννης Πίττας, παραχώρησαν από κοινού δηλώσεις σχετικά με την προετοιμασία της εθνικής Κύπρου, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Πέμπτης (21/3) απέναντι στη Λετονία.

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής, μία ημέρα πριν το φιλικό με τη Λετονία (21/3), με τον ομοσπονδιακό να κάνει λόγο για μία δύσκολη προετοιμασία.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φάνηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ ο Πίττας, που βρέθηκε μαζί του στο πάνελ, έκανε λόγο για δύο σημαντικά εντός έδρας παιχνίδια που απαιτούν σοβαρότητα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Τιμούρ Κετσπάγια: «Ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση. Έχουμε δυο εντός έδρας παιχνίδια, έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με αυτούς που έχουμε. Είναι καλό ότι θα αγωνιστούμε εντός έδρας και ελπίζω να έρθει ο κόσμος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια για να αποκτήσουμε και ψυχολογία»

Ιωάννης Πίττας: «Έχουμε δυο εντός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αν θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα ώστε να χτίσουμε στη ψυχολογία μας για τα παιχνίδια που έρχονται»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα