Εθνικός Άχνας - Νέα Σαλαμίνα 2-0: Δίκαιη επικράτηση και άνοδος στη βαθμολογία για τους γηπεδούχους (vid)

Νίκος Καρτσάκης
Με γκολ του Καμπρέρα στο πρώτο μέρος και του Ντράζιτς, ο Εθνικός Άχνας επικράτησε 2-0 της Νέας Σαλαμίνας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του β ομίλου της δεύτερης φάσης στο πρωτάθλημα CYTA.

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Εθνικός Άχνας κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Καμπρέρα στο πρώτο μέρος και ο Ντράζιτς στο δεύτερο. Πλέον, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά ανέβηκε στην 8η θέση, προσπερνώντας τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατέβηκαν στην 10η.

Μέτριο θέαμα, γκολ ποιότητας από Καμπρέρα


Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας» με τον Εθνικό, όσο περνούσε ο χρόνος να πατάει καλύτερα και να καταφέρνει να βρει το γκολ. Στο 2’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν η κεφαλιά του Ντουρμισάι πήγε πάνω από τα δοκάρια. Η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ στο 12, όταν ο Νάρσινγκ από πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τελική στο 22’, με το σουτ του Ντράζιτς να πηγαίνει άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μάριος Ηλία δοκίμασε την τύχη του με πλασέ μετά από φάση διαρκείας, αλλά η μπάλα πήγε ξανά άουτ. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 39’ όταν ο Καμπρέρα πήρε την μπάλα, την κατέβασε με το στήθος, ταλαιπώρησε τον αντίπαλο Γκουανίνι και άνοιξε το σκορ, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.


Διεύρυναν το προβάσιμά τους οι γηπεδούχοι σε μια δίκαιη επικράτηση

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός έδωσε χώρο στη Νέα Σαλαμίνα, η οποία προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να απειλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 47’, ο Ντράζιτς σούταρε, αλλά ο Μελίσσας απέκρουσε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Νάρσινγκ εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Γκουανίνι να παίρνει τη κεφαλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά τους στο 66’, όταν ο Ντράζιτς νίκησε με εξαιρετικό τελείωμα τον Μελίσσα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια, αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Εθνικός (Μαρίνος Σατσιάς): Παναγή, Στυλιανού (79′ Aγγελόπουλος), Ριστέφσκι, Π. Αρτυματάς, Ιωάννου, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Πεχλιβάνης (74′ Μπίκερ), Ντράζιτς (79′ Μεσκίντα), Μ. Ηλία (74′ Χριστοφή), Καμπρέρα.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Γκουανίνι (56′ Ντάτκοβιτς), Ντιακιτέ, Οφόρι, Μιγκελίτο, Καρλίτος, Μπεχαράνο, Νάρσινγκ, Παπαγεωργίου (56′ Γιάνγκα), Ντουρμισάι.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα