ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια: Χωρίς Κβιλιτάια ο Σα Πίντο, με Σίμιτς αντί Σεμέδο ο Αναστασίου στο «ΓΣΠ»

Newsroom
αποελ ομονοια ενδεκαδες 16/3
Εκτός αποστολής έμεινε ο Κβιλιτάια, με τον Σα Πίντο να κάνει συνολικά τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του ενόψει Ομόνοιας. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε Σίμιτς αντί του απόντος Σεμέδο για το ματς της 4ης αγωνιστικής των play off (16/3), στο ΓΣΠ.

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ομόνοια στο ΓΣΠ (16/3), στο ματς το οποίο ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος Cyta.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κβιλιτάια, ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός του Γεωργιανού, ο προπονητής των «γαλαζικίτρινων» άλλαξε ακόμα δύο πρόσωπα, με τους Μέχρι και Τσεπάκ να παίρνουν φανέλα βασικού, αντί των Βιγιαφάνες και Πέτροβιτς αντίστοιχα.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου, που είχε να διαχειριστεί μόνο την απουσία του κομβικού Σεμέδο ενόψει του ντέρμπι, επέλεξε να ξεκινήσει με τον Σίμιτς στη θέση του 29χρονου φορ. Μόλις μία είναι η αλλαγή που πραγματοποίησε ο Έλληνας τεχνικός σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο προπονητών:

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Ντβάλι, Γιέφτε, Τσεμπάκ, Σούσιτς, Ντάλσιο, Τομανέ, Μαρκίνιος, Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά, Μεχρί

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σίμιτς, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Χαραλάμπους, Μπέζους

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα