Νέα Σαλαμίνα: Μια ασυνεννοησία που στοίχισε και η περίοδος αποφάσεων και δοκιμών

Νέα Σαλαμίνα: Μια ασυνεννοησία που στοίχισε και η περίοδος αποφάσεων και δοκιμών

ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΛ η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με τον Ντουρμισάι και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη που θα ήταν και η πρώτη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Δεν τα κατάφερε μιας και δέχθηκε στο φινάλε του αγώνα το γκολ μετά από ένα δικό της λάθος. Ο Μιγκελίτο δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Καρλίτος στην μεσαία γραμμή, η ΑΕΛ «έκλεψε» την μπάλα και απ’ εκεί ξεκίνησε η φάση που έδωσε τον βαθμό στο τέλος στους φιλοξενούμενους.

Αν και οι δυο χαμένοι βαθμοί δεν λένε τίποτα όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, εντούτοις ο Χριστοδούλου έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα και πήρε χρήσιμες σημειώσεις.

Κυρίως στο τακτικό κομμάτι όπου έκανε κάποιες διαφοροποιήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, δοκίμασε κάποια πράγματα και σχηματίζει εικόνα για την επόμενη μέρα. Αυτή η περίοδος για τη Νέα Σαλαμίνα είναι περίοδος ευκαιριών, δοκιμών και στο τέλος της ημέρας και αποφάσεων.

Μιας και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έρθει η ώρα που η τεχνική ηγεσία θα πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση για την ομάδα της νέας περιόδου.

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα