Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΛ 1-1: Κανείς δεν κέρδισε στο «Αμμόχωστος»

Newsroom
Μοιρασιά στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε Ν. Σαλαμίνα και ΑΕΛ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1(11/3) μετά τα γκολ των Ντουρμισάι και Μορέιρα. Οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από τον Απόλλωνα και έμεναν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο «Αμμόχωστος» (11/3) επιθυμώντας να πάρουν ένα τρίποντο το οποίο θα τους έστελνε πιο κοντά στον Απόλλωνα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του β' γκρουπ.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει ένα προβάδισμα το οποίο διατήρησαν έως το 85ο λεπτό, όταν ο Μορέιρα έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το τελικό 1-1.


Οι ομάδες των Χριστοδούλου και Γαρπόζη εξακολουθούν να είναι ισόβαθμές, μετά από ένα παιχνίδι το οποίο προσφερόταν για την κατάκτηση ενός ψυχολογικού... αβαντάζ.

1ο ημίχρονο

Η ΑΕΛ κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο της έλειψε η μεγάλη ευκαιρία, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 23ο λεπτό.


Νάρσινγκ και Ντουρμισάι συνεργάστηκαν άψογα, βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον δεύτερο να κάνει το πλασέ για το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, κόντρα στην τότε ροή του αγώνα.


Η πρώτη αντίδραση από μεριάς ΑΕΛ ήρθε στο 28΄, με τον Φιλίπποβιτς να επιχειρεί ένα σουτ την ώρα που ο Μελίσσας βρισκόταν σε ετοιμότητα.


Ο Έλληνας γκολκίπερ χρειάστηκε να ανησυχήσει ακόμα μία φορά στο πρώτο μέρος, όταν στο 42ο λεπτό, ο Μεντόζα έκανε μια σέντρα που δεν κατέληξε στα δίχτυα, στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα.


2ο ημίχρονο

Χωρίς κάτι αξιόλογο τα πρώτα λεπτά με την εικόνα του παιχνιδιού να παραμένει ίδια. Η ΑΕΛ βρήκε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 53ο λεπτό. Ο Κα δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά η προσπάθειά του δεν μετατράπηκε σε γκολ.


Στο 64' η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, με τον Τζάλμα να κάνει ένα παράλληλο γύρισμα προς τον Μακρή. Ο δεύτερος δεν μπόρεσε, ωστόσο, να βρει σωστά την μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.


Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, και αφού οι παίκτες του Γαρπόζη είχαν αρχίσει να πατούν περισσότερο περιοχή, ο Μορέιρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με κεφαλιά που κατέληξε στα καρέ του γκολκίπερ των γηπεδούχων.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Ντιακιτέ, Οφόρι, Νάρσινγκ (76′ Προκοπίου), Μιγκελίτο (90′ Kορομά), Καρλίτος, Μπεχαράνο, Παπαγεωργίου (65′ Κονέ), Ντουρμισάι (65′ Γιάνγκα).

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ανέστης, Τσούκα, Φιλίποβιτς, Ντε Λούκας, Ντζάλμα, Παπαφώτης (65′ Γερολέμου), Σέρνιτς, Μεντόσα (59′ Θεμιστολέους), Κα (82′ Μορέιρα), Μακρής (82′ Κολιάς), Μίντσεφ (59′ Ανδρέου).

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / VICTORIA LEANDROU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα