Ανόρθωση: Έδωσαν υπόσχεση οι παίκτες, έγιναν επαφές από Σάντη

Ανόρθωση: Έδωσαν υπόσχεση οι παίκτες, έγιναν επαφές από Σάντη

Πάνος Λάρκος
anorthosi
Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει η Ανόρθωση η οποία υποδέχεται την Κυριακή την Πάφο (10/03,17:00). Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης ξεκαθάρισε ότι θέμα Γκαγιέγο και Πριέτο δεν υπάρχει, ενώ το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Ανόρθωση η οποία υποδέχεται την Κυριακή την Πάφο με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη «ζωντανές». Τα όσα ακολούθησαν της ήττας από την Ομόνοια είναι γνωστά με την έντονη απογοήτευση από πλευράς διοίκησης να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και να μην την κρύβει σε καμία περίπτωση.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης ξεκαθάρισε ότι θέμα Γκαγιέγο και Πριέτο δεν υπάρχει. Στηρίζονται και οι δυο και το έστειλε το μήνυμα σε όλους μέσα από συναντήσεις που έγιναν ότι πρέπει όλοι ενωμένοι να πορευτούν για το καλό της ομάδας ενωμένοι με στόχο να έρθουν άμεσα καλύτερες μέρες. Αν δεν έρθει η νίκη απέναντι στην Πάφο η οποία ποτέ δεν κέρδισε μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τότε η χρονιά θα θεωρηθεί πλήρως αποτυχημένη σε όλα τα επίπεδα.

Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να βελτιώσει τα πράγματα και να παλέψει μέχρι τέλους για να σωθεί η σεζόν. Στα τελευταία παιχνίδια η «Κυρία» δείχνει κουρασμένη και χωρίς φρεσκάδα και ιδέες. Δείχνει απογοητευμένη και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αντιδράσει και να βγάλει χαρακτήρα. Οι παίκτες νοιώθουν θιγμένοι από την όλη κατάσταση και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Ίσως είναι αποστολή…


Έχουν ανεβάσει στροφές και πιθανόν να είναι στην αποστολή Γκερέρο και Γουαρίς. Το να ξεκινήσει κάποιος βασικός φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και θα εμπεριέχει ρίσκο. Δεδομένα εκτός είναι ο Κίκο που βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα