ΑΕΖ Ζακακίου: Είχε την ευκαιρία, αλλά έκανε «φτερά»!

ΑΕΖ Ζακακίου: Είχε την ευκαιρία, αλλά έκανε «φτερά»!

ΑΕΖ
Με ένα και μοναδικό στόχο πήγαινε η ΑΕΖ Ζακακίου στο «Στέλιος Κυριακίδης» χθες για να κοντραριστεί με την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Αυτός δεν ήταν άλλος από το να φύγει από το γήπεδο της Πάφου με το τρίποντο στις αποσκευές της. Εντούτοις, αν και το πάλεψε, αν και είχε τις προϋποθέσεις για κάτι το καλό, αν και η Καρμιώτισσα από το 64΄ έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΖ έφυγε δυσαρεστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Είχε και το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε από το VAR, προς το φινάλε του αγώνα, έτσι, μία καλή ευκαιρία που είχε μπροστά της για να επιστρέψει στις νίκες, δεν τα κατάφερε να φύγει με την ουσία από ένα κρίσιμο παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνει για εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στην Α΄Κατηγορία.

Πλέον, η ΑΕΖ με τον βαθμό της ισοπαλίας έπιασε τον Οθέλλο Αθηαίνου στην 6η θέση του ομίλου με 17 βαθμούς, αλλά βλέπει σε απόσταση 7 βαθμών την Καρμιώτισσα να είναι πιο πάνω και να νιώθει πιο άνετα για τον στόχο της παραμονής.

Παραμένει για τα καλά σε δύσκολη θέση η ΑΕΖ και θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτό και ένα… θαύμα, για να καταφέρει στο τέλος των μπαράζ να πανηγυρίσει την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα