Ανόρθωση: Με όπλο την παράδοση και το επιβεβλημένο της νίκης

Ανόρθωση: Με όπλο την παράδοση και το επιβεβλημένο της νίκης

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Έχει λεχθεί πολλές φορές τις τελευταίες μέρες ότι η Ανόρθωση παίζει με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Πάφο. Παίζει για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Αν δεν έρθει η νίκη τότε αποχαιρετά κάθε πιθανότητα για έξοδο στην Ευρώπη .

Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να αλλάξει σημαντικά η εικόνα της, να βγάλει ενέργεια στο γήπεδο σε όλο το 90λεπτο, να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο. Σε αυτή της της προσπάθεια κόντρα στην Πάφο που επίσης παίζει ένα κρίσιμο για την ίδια ματς στο πρωτάθλημα (έχει όμως και την προοπτική του κυπέλλου) έχει και ένα μεγάλο όπλο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από την έδρα. Μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Πάφος δεν κέρδισε ποτέ στην ιστορία της. Η Ανόρθωση σε όποια κατάσταση και αν ήταν είτε κέρδιζε, είτε έπαιρνε βαθμό.

Τώρα επιβάλλεται να κερδίσει μιας και αν δεν έρθει η νίκη θα προκύψει ακόμη μεγαλύτερος προβληματισμός και ποιος ξέρει τι μπορεί να ακολουθήσει. Αγωνιστικά είναι εκτός οι Κίκο και Γουαρίς, ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Γκερέρο μετά από καιρό.

Την ίδια ώρα ο Αρτυματάς είναι πιθανό να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του αλλά και την πολύμηνη αποχή του.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα