ΑΕΚ Λάρνακας: Κρατώντας τον χαρακτήρα της «χτίζει» το «διπλό»

ΑΕΚ Λάρνακας: Κρατώντας τον χαρακτήρα της «χτίζει» το «διπλό»

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες οι οποίες μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να παίξουν και καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιούν τον κόσμο τους ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Βέβαια, στη φάση που βρισκόμαστε αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα και μόνο και η ΑΕΚ σε ένα ματς που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, όπως αυτό με τον Άρη, δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο.

Το γεγονός όμως ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο, πιθανόν το καλύτερο αυτή την στιγμή, την γεμίζει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να πάρει και τα αποτελέσματα που θέλει ενόψει της συνέχειας.

Και η συνέχεια για την ΑΕΚ γράφει… Λευκωσία, ΓΣΠ και Ομόνοια. Μία έδρα δύσκολη για την ομάδα της Λάρνακας και απέναντι σε μία ομάδα που είναι στην καλύτερη της φάση τη δεδομένης στιγμή στο πρωτάθλημα. Επομένως, όλο αυτό κάνει το έργο της ΑΕΚ ακόμη πιο δύσκολο και απαιτητικό.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν θα κάνει τη δική του ανάλυση για το τι δεν έγινε τόσο καλά απέναντι στον Άρη και δεν ήρθε η νίκη αλλά και το τι θέλει να προσέξει απέναντι στην Ομόνοια την οποία έχει μελετήσει και έχει εντοπίσει κάποιες αδυναμίες.

Αγωνιστικά η ομάδα της Λάρνακας θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τους Φακούντο Σάντες και Άνταμ Γκιούρτσο. Ο πρώτος έχει ξεπεράσει την πνευμονία και θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από σχετική άδεια των γιατρών και είναι στο χέρι της τεχνικής ηγεσίας αν θα είναι και αποστολή που φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο.

Σχετικά με τον Γκιούρτσο είναι όλα ανοικτά. Ο Ούγγρος είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να τον πιέσουν αν δεν νοιώσει 100% καλά.

Η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ομόνοια τη δεδομένη στιγμή είναι εξαιρετικά αμφίβολη, όμως ο Σιμόν ίσως περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να κρίνει αν θα τον έχει μαζί του.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα