Σπιλέφσκι: «Απόψε άκουσα απίστευτα πράγματα για την οικογένειά μου και για τους μαύρους παίκτες μας»

Σπιλέφσκι: «Απόψε άκουσα απίστευτα πράγματα για την οικογένειά μου και για τους μαύρους παίκτες μας»

Newsroom
ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ
Εκνευρισμένος με τα όσα άσχημα ακούστηκαν για την οικογένεια αλλά και τους ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά το 1-1 του Άρη Λεμεσού στη Λάρνακα με την ΑΕΚ.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στη Λεμεσό ο Άρης, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, σε ένα αποτέλεσμα απολύτως ευνοϊκό για τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, που πλέον βρίσκεται στο +6 από τη 2η θέση.

Μετά το πέρας του ματς, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δήλωσε απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, ωστόσο στάθηκε στα όσα άσχημα ακούστηκαν τόσο για τον ίδιο και την οικογένειά του, όσο και για τους μαύρους παίκτες του.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι γιατί στο τέλος αξίζαμε περισσότερο από όσα πήραμε. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ναι στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε και δεν ξεκινήσαμε καλά. Είμαι θυμωμένος για αυτό. Όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Σήμερα είχαμε πολλούς παίκτες κλειδιά εκτός που μας έκανε αρκετά δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Είναι πάντοτε δύσκολο να παίζεις εδώ. Δεν ξέρω τι να πω, πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ακούσαμε διάφορα όλη η ομάδα και για τους μαύρους παίκτες μας. Απόψε αυτά που άκουσα για την οικογένεια μου δεν ξέρω τι να πω, ήταν απίστευτα πράγματα που άκουσα.

Εμείς στο γήπεδο μας δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. Θέλω να πω συγχαρητήρια στη διαιτητική ομάδα ήταν άψογη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα