Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕ Λεμεσού για το ματς με τον Οθέλλο

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕ Λεμεσού για το ματς με τον Οθέλλο

Newsroom
αελ λεμεσου 25/2
Η ΑΕ Λεμεσού συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Οθέλλο το ερχόμενο Σάββατο (2/3), ενώ παράλληλα ενημερώνει για τους τραυματίες αλλά και εκείνους που θα απουσιάσουν.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕ Λεμεσού για το Σαββατιάτικο (2/3) παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαινου εκτός έδρας. Λόγω των γνωστών μέτρων η ομάδα μας δεν θα έχει φιλάθλους στο παιχνίδι και ως εκ τούτου δεν εκδίδεται ανακοίνωση εισιτηρίων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Μεντόγιεβιτς ο οποίος λόγω της πρόσφατης θλάσης του θα απουσιάσει και σε αυτό το παιχνίδι. Θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μέσα στις επόμενες δέκα μέρες.

Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου οι τιμωρημένοι με κόκκινη κάρτα Μαρς και Ντε Λούκας.

Επίσης, στις 27/03/2024 στις 19.00 έχει οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπως ανακοινώθηκε από χθες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα