Ανόρθωση: Πλάνο χωρίς τους... αμφίβολους από Γκαγιέγκο

Ανόρθωση: Πλάνο χωρίς τους... αμφίβολους από Γκαγιέγκο

Πάνος Λάρκος
anorthosi
Πλησιάζει για την Ανόρθωση το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη (29/2,19:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και όπως είναι φυσικό η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ανόρθωσης για την αναμέτρηση με τον Άρη στο θεσμό του κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη. Ένας αγώνας κομβικός και καθοριστικός για το κύπελλο όπου η ομάδα της Αμμοχώστου θα επιδιώξει να πάρει το ζητούμενο που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Απέναντι σε ένα Άρη που πάει πληγωμένος στο παιχνίδι του «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά και την ήττα από την Ομόνοια και θέλει να δώσει απαντήσεις αλλά και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Γκαγιέγο ο οποίος πέρα από μία πολύ καλή ομάδα που έχει να αντιμετωπίσει έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες.

Η «Κυρία» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκερέρο, Γουαρίς και Μουσοντά οι οποίοι μέχρι χθες ήταν αμφίβολοι αλλά δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν και δεν υπολογίζονται. Επίσης εκτός πλάνων είναι οι Αρτυματάς και Κίκο με αποτέλεσμα ο Γκαγιέγο να έχει συνολικά πέντε απουσίες. Επιστρέφουν Κάργας και Κορέια, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Γκασάμα στο αρχικό σχήμα.

Το κλειδί για την πρόκριση


Γνωρίζοντας ότι ο Άρης διαθέτει μία γρήγορη και ποιοτική ομάδα ο Γκαγιέγο δεν αναμένεται να παίξει φουλ επίθεση αλλά αυτό που επιθυμεί είναι να δει μία ομάδα που να έχει κλειστές τις γραμμές της, να αμύνεται σωστά και να βγαίνει στην επίθεση με μέτρο, με σωστή ανάπτυξη και να έχει ισορροπία.

Ο κόσμος θα είναι ο 12ος...


Μεγάλη αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου παρά το γεγονός ότι ο αγώνας είναι ημέρα Πέμπτη και δεν είναι και ότι πιο εύκολο για τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο. Φέτος η παρουσία του κόσμου είναι εκπληκτική και αυτό είναι κάτι που δεν αναμένεται να αλλάξει σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Μαζική θα είναι η παρουσία του κόσμου της ομάδας ο οποίος για μία ακόμη φορά αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα