Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Ντροπιαστικό και ανήθικο το περιστατικό της δηλητηρίασης, όλα επιστρέφονται»

Άρης Λεμεσού, Σπιλέφσκι: «Ντροπιαστικό και ανήθικο το περιστατικό της δηλητηρίασης, όλα επιστρέφονται»

Newsroom
σπιλεφσκι δηλητηριαση
«Καταπέλτης» ο Αλεξέι Σπιλέφσκι με αφορμή τη μαζική δηλητηρίαση μελών του ρόστερ και του προπονητικού team του. Κάνει λόγο για ντροπιαστικά και βρώμικα περιστατικά μέσω των social media.

Ο Άρης Λεμεσού έχει ενημερώσει τις αρχές σχετικά με την υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης που έπληξε την ομάδα πριν το ματς κόντρα στην ΑΕΛ για την 26η αγωνιστική.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ξέσπασε μέσω Instagram κατά του περιστατικού, το οποίο χαρακτήρισε ως «ντροπιαστικό» και υποστήριξε πως τέτοιου είδους πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Διακρίσεις, ευχές για θάνατο, μπάλες στο γήπεδο και τώρα δηλητηρίαση στην ομάδα… τι ακολουθεί μετά; Ντροπιαστικό, το ασχημότερο και πιο βρώμικο που είδα μέχρι τώρα… Σε ένα τόσο όμορφο και Άγιο νησί όπως η Κύπρος να έρχεσαι αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις. Είναι ανήθικο. Να ξέρετε ότι όλα επιστρέφονται…».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / MARIOS GRIGORIOU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα