Ανόρθωση: Ο Τσίκο πρωταγωνίστησε και διασκέδασε απέναντι στον Απόλλωνα

Ανόρθωση: Ο Τσίκο πρωταγωνίστησε και διασκέδασε απέναντι στον Απόλλωνα

Newsroom
tsiko apollon
Ο καθοριστικός για την Ανόρθωση Τσίκο, μοιράστηκε μέσω Instagram τις καλύτερές του στιγμές από το ματς κόντρα στον Απόλλωνα (14/2,2-0) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Η Ανόρθωση επικράτησε πανηγυρικά απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την έστειλε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα του ματς δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τον εξαιρετικά επιδραστικό Τσίκο, που από την επιστροφή του και ύστερα έχει δώσει νέα πνοή στην ομάδα του Γκαγιέγο.

Ο Ανγκολέζος, πριν ευστοχήσει από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 του αγώνα, ήταν καθοριστικός στο κομμάτι της δημιουργίας, κατεβάζοντας την μπάλα με προϋποθέσεις μέχρι την περιοχή του Απόλλωνα και βγαίνοντας συνεχώς σε αντεπιθέσεις.

Ο 25χρονος φορ της «Κυρίας» μοιράστηκε στο Instagram βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, επιβεβαιώνοντας με τη λεζάντα του πως κι εκείνος διασκέδασε στο ματς.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα