Γαρπόζης: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο»

Γαρπόζης: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο»

Newsroom
grapozis
Δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του με 3-2 από την ΑΕΚ, έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Γαρπόζης.

Ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Γαρπόζης, από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στην ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ.

«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10-15 λεπτά του παιχνιδιού είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεχθήκαμε τρία εύκολα γκολ. Ήρθανε τα δυο στημένα και δεχθήκαμε τα δυο γκολ και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε στο παιχνίδι. Το καλό για μας είναι ότι το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, το σημερινό και το επόμενο με τον Άρη μας κρατά σε καλούς ρυθμούς ενόψει Απόλλων. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια και στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ και τον κόσμο και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να τους κάνουμε ευχαριστημένους.

Για το γεγονός ότι δέχεται εύκολα τέρματα, αλλά και για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα: «Είχαμε ένα παράξενο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια. Η αποκατάσταση είναι πάνω από όλα λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Παίζουμε και με αντιπάλους πολύ δυνατούς. Όσο χρόνο έχουμε θα δουλέψουμε στις αδυναμίες. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα