Ανόρθωση: Θέλει Ευρώπη; Ας το αποδείξει!

Ανόρθωση: Θέλει Ευρώπη; Ας το αποδείξει!

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη είναι ο απολογισμός της Ανόρθωσης στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Απολογισμός απογοητευτικός και ο οποίος φέρνει προβληματισμό για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες βδομάδες.

Προβληματισμός ο οποίος για την ώρα δεν αγγίζει την τεχνική ηγεσία. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο στηρίζεται από τη διοίκηση και περιμένουν άπαντες να έρθει η ώρα που η Ανόρθωση θα αρχίσει να θυμίζει την καλή Ανόρθωση στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί η Ανόρθωση καλείται να καλύψει χαμένο έδαφος για να αποκτήσει ξανά ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει τον Απόλλωνα και να ξεγνοιάσει οριστικά με την εξάδα, αλλά ταυτόχρονα να επιστρέψει στις νίκες αποκτώντας καλύτερη ψυχολογία. Κάτι που της έχει λείψει και που δείχνει να την έχει πάρει από κάτω.

Ο Γκαγιέγο καλείται να βρει λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Λύσεις που στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει βρει και δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να συνέλθει πιο γρήγορα. Έχει και ο ίδιος ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η «Κυρία» και δεν έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να ανατρέψει την όλη κατάσταση. Μία νέα αποτυχία πιθανόν να φέρει και τον ίδιο σε δύσκολη θέση…

Εκτός ο Γουαρίς…

Δεδομένη είναι η απουσία του Γουαρίς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα μιας και είναι τιμωρημένος. Γκερέρο και Αρτυματάς θα το δει η τεχνική ηγεσία με τους γιατρούς αν είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Τιμωρημένοι είναι οι Καστέλ, Ουαγκέ και Τιουνέ και σήμερα θα αποφασιστεί πιο από τα δυο ματς που ακολουθούν θα χάσουν.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα