ΑΕΚ Λάρνακας: Έλαβαν το μήνυμα από την Λεμεσό και πάνε με το μάτι να γυαλίζει

ΑΕΚ Λάρνακας: Έλαβαν το μήνυμα από την Λεμεσό και πάνε με το μάτι να γυαλίζει

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Μετά και την χθεσινή ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ οι διαφορές από την κορυφή δεν αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Το -6 έγινε -7 από την κορυφή, όμως χάθηκε μία ευκαιρία για την ΑΕΚ να πλησιάσει ακόμη περισσότερο.

Κάπου θα ερχόταν και η ήττα για τους Λαρνακείς οι οποίοι μετά την ήττα θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες και στα τρίποντα. Χθες η ομάδα είχε ρεπό και σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ.

Μία ΑΕΛ η οποία έδειξε τα δόντια της και απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και απέδειξε ότι με τον Αλέξη Γαρπόζη είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα. Κάτι που για πολλούς μπορεί να είναι αρνητικό στη δεδομένη στιγμή, αλλά στην ΑΕΚ δεν το βλέπουν με αυτό το φακό, αλλά προετοιμάζονται για να πάνε στην αναμέτρηση με το μαχαίρι στα δόντια. Υποψιασμένοι και με στόχο μόνο το τρίποντο που θα διατηρήσει την ομάδα όσο γίνεται πιο κοντά στην κορυφή και ταυτόχρονα θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που θα προκύψουν από το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Άρη.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας και σίγουρα θα δώσει άλλη διάσταση η παρουσία του μιας και η απουσία του με τον Απόλλωνα έπαιξε ίσως το δικό της ρόλο.

Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ο Φακούντο Σάντσες είχε ζαλάδες και έγινε αναγκαστική αλλαγή και η παρουσία του στο ματς με την ΑΕΛ κρίνεται αμφίβολη.

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Η λογική λέει ότι ο Σιμόν δεν θα κάνει τις αλλαγές που έκανε στο αρχικό σχήμα με τον Απόλλωνα. Θα επιστρέψει σε μία πιο… νορμάλ ενδεκάδα για να διεκδικήσει τη νίκη και το τρίποντο. Βέβαια, ο Ισραηλινός τεχνικός έδειξε ότι διαχειρίζεται άψογα το ρόστερ και ακόμη και με κάποιες αλλαγές που κάνει βρίσκει τον τρόπο στις πλείστες περιπτώσεις να παίρνει αυτό που θέλει.

Με τον Απόλλωνα το πλάνο δεν βγήκε σε καμία περίπτωση και στο τέλος ήρθε η ήττα. Αυτό που προέχει είναι να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες και να αφήσει πίσω της ότι έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην «Αρένα».

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα