Ανόρθωση: Μετονομάστηκε σε «Κίκης Κωνσταντίνου» η δυτική εξέδρα του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος» (vid)

Ανόρθωση: Μετονομάστηκε σε «Κίκης Κωνσταντίνου» η δυτική εξέδρα του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος» (vid)

Newsroom
anorthosi exedra
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή μετονομασίας της δυτικής εξέδρας του «Παπαδόπουλος» σε «Κίκης Κωνσταντίνου», με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ευγένιο Χαμπουλλά να απευθύνει χαιρετισμό.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή μετονομασίας της δυτικής εξέδρας του σταδίου της Ανόρθωσης σε «Κίκης Κωνσταντίνου», ως φόρο τιμής προς τον τέως πρόεδρο της «Κυρίας».

Αναλυτικά, μέρος των δηλώσεων του προέδρου του Συλλόγου Ευγένιου Χαμπουλλά, ο οποίος απηύθυνε έναν χαιρετισμό.

«Μνήμη, τιμή και ανάμνηση. Όταν μιλώ για τον Κίκη Κωνσταντίνου μιλώ για τη σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης. Το μεγάλο έργο του Κική Κωνσταντίνου δεν είναι μόνο τα πέντε πρωταθλήματα και τα δυο κύπελλα, αλλά ούτε και το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την πανίσχυρη έδρα της ομάδας μας. Το μεγάλο έργο του αείμνηστου προέδρου μας είναι η ανάκτηση της περηφάνειας του πρόσφυγα, του κόσμου της Ανόρθωσης. Ο πρόεδρος μετά από την αποχώρησή του από τα διοικητικά του Σωματείου ποτέ δεν έπαψε να μας συμβουλεύει, να μας καθοδηγεί και να μας επιπλήττει όταν λοξοδρομούσαμε. Σήμερα τιμούμε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του Σωματείου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα