ΑΕΚ Λάρνακας: Τεστ αντοχής στο ΓΣΠ

ΑΕΚ Λάρνακας: Τεστ αντοχής στο ΓΣΠ

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Τελευταία ήττα της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα ήταν αυτή απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο γύρο που έφερε και την απόλυση του Χοσέ Λουίς Όλτρα. Ένα γύρο μετά και αφού ο Ραν Μπεν Σιμόν κατάφερε να αναγεννήσει την ομάδα της Λάρνακας, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ξανά το ΑΠΟΕΛ με πολύ διαφορετικά δεδομένα αλλά και πολύ διαφορετική ψυχολογία.

Η αναμέτρηση στο ΓΣΠ για τους Λαρνακείς είναι ένα τεστ αντοχής. Ένα ντέρμπι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Τώρα η ΑΕΚ είναι στο -6 από την κορυφή. Σε περίπτωση νίκης θα πάει στο -3, ενώ σε περίπτωση ήττας οι διαφορές θα αυξηθούν ξανά και θα πάει στο -9. Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο καθοριστικό μπορεί να αποβεί το ματς για την ΑΕΚ.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και τα συνεχόμενα ντέρμπι που θα έχει να δώσει η ομάδα του Σιμόν, τότε στη χειρότερη περίπτωση η ΑΕΚ πρέπει να φύγει με τον ένα βαθμό για να μην ανοίξουν οι αποστάσεις. Ο στόχος βέβαια είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τη νίκη. Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει τονίσει ότι ξέρει πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα του το ΑΠΟΕΛ. Έχει γίνει μελέτη και ανάλυση. Από τα όσα όμως μετέφερε στους παίκτες του στο να αποτυπωθούν στο γήπεδο υπάρχει διαφορά. Και εκεί θα κριθούν όλα. Στο γήπεδο…

Έξω ο Μπρούνο Γκάμα

Εκτός από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι ο Μπρούνο Γκάμα που είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Σιμόν έχει στη διάθεση του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Πάντως, στο μυαλό του γίνονται σκέψεις για… εκπλήξεις.

Η πρώτη του Ενρίκε, απόγευμα η προπόνηση

Σήμερα το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Ντάνι Ενρίκε θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Χθες, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα προπονηθεί κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Η προπόνηση θα γίνει αργά το απόγευμα.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα