Μπεν Σιμόν: «Είναι μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια στρωμένη ομάδα»

Μπεν Σιμόν: «Είναι μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια στρωμένη ομάδα»

Newsroom
ben simon
Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Μπεν Σιμόν, εκθειάζοντας την ποιότητα του αντιπάλου.

Στην ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και στη σημασία της νίκης στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Μπεν Σιμόν.

Αναλυτικα τα όσα είπε:

«Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς, παίξαμε ενάντια σε πολύ καλά στρωμένη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες που είναι τοπ ομάδα του πρωταθλήματος. Θα τονίσω δύο πράγματα. Όταν δεν ξεκινάς καλά το παιχνίδι χρειάζεται να βρεις λύσεις μέσα στο γήπεδο, να διαβάσεις τον αντίπαλο και να μην ψάχνεις δικαιολογίες, εμείς αυτό κάναμε. Δεν γίνεται πάντα να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο κα να παίρνεις νίκες, μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες μου που απόψε πήραμε το ζητούμενο.»

Για τις αλλαγές που αποδείχθηκαν καθοριστικές, ο Σιμόν τόνισε: «Θα πω δύο πράγματα που δείχνουν την ποιότητά μας. Το γεγονός ότι δεν έπαιξαν στην αρχική εντεκάδα πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν βασικοί σήμερα (Λόπες, Τρισκόφσκι), δείχνει την ποιότητά μας. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ ποδοσφαιριστές που δίνουν κάτι διαφορετικό. Είναι όλοι ποιοτικοί, ο Φαράζ ήρθε από τον πάγκο σκόραρε, το ίδιο έκανε και ο Σάντος με τη Νέα Σαλαμίνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα