ΑΕ Λεμεσού: Κέρδος στο σημερινό ματς, αλλιώς «γκρίζα σύννεφα»!

ΑΕ Λεμεσού: Κέρδος στο σημερινό ματς, αλλιώς «γκρίζα σύννεφα»!

ΑΕΛ
Με στόχο την πρώτη νίκη σε ντέρμπι, θα παραταχθεί στο αποψινό ματς κόντρα στην Ανόρθωση η ΑΕΛ (19:00), νιώθοντας πλέον και την «καυτή» ανάσα του Εθνικού Άχνας, που έκανε την έκπληξη χθες και κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι η ΑΕΛ και ψάχνει μία μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν στο σημερινό ματς κόντρα στην Ανόρθωση.

Δεν μπόρεσε μετά από 18 αγωνιστικές η ΑΕΛ να πανηγυρίσει ένα τρίποντο σε ντέρμπι και το χρειάζεται όσο τίποτε άλλο το βράδυ.

Η ώρα 19:00 θα φιλοξενηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Μετά και τη χθεσινοβραδινή νίκη του Εθνικού επί του ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΛ νιώθει και την… ανάσα της Αχνιώτικης ομάδας. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός στη 10η με 17. Η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας στην επόμενη αγωνιστική, άρα αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο σημαντικό είναι σήμερα για τη Λεμεσιανή ομάδα να φύγει από το γήπεδο της Λάρνακας με βαθμολογικό κέρδος.

Από τη στιγμή που μέχρι στιγμής η ΑΕΛ δεν έχει πανηγυρίσει νίκη σε ντέρμπι και από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά προβλήματα, οι πιθανότητες για τρίποντο το βράδυ δεν είναι και πολλές για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες που θα αγωνιστούν δεν έχουν τίποτα άλλο από το να παλέψουν, να υπερβάλουν εαυτούς για τη φανέλα που φοράνε και για τον κόσμο που συνεχώς από το περασμένο καλοκαίρι είναι στο πλευρό αυτής της ομάδας.

Ο Τόνι Κόσκελα έχει πάρει μαζί του 23 παίκτες στην αποστολή. Οι απουσίες Ντέγοεστ, Τζαλμά και Κα, δημιουργούν και ερωτηματικά για κάποιες θέσεις στο ποιους θα εμπιστευθεί στο αρχικό σχήμα. Μία πιθανή ενδεκάδα είναι Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Μπάστο και Σωτηρίου στο κέντρο της άμυνας, με Τσούκα και Φραντζής στα αμυντικά άκρα, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης και Γερολέμου στον χώρο του κέντρου, Μορέιρα, Μεντόζα και Μακρής σε «φτερά» και κορυφή της επίθεσης. Δεν αποκλείεται να δούμε στη βασική ενδεκάδα Σέρνιτς, Ντε Λούκας, Κολιάς ή Ανδρέου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα