Ραν Μπεν Σιμόν: «Ο αντίπαλος έχει τον σεβασμό μας, δείξαμε πόσο δυνατή ομάδα έχουμε»

Ραν Μπεν Σιμόν: «Ο αντίπαλος έχει τον σεβασμό μας, δείξαμε πόσο δυνατή ομάδα έχουμε»

Newsroom
σιμονννν3
Δείτε όσα δήλωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν, στον απόηχο της νίκης της ΑΕΚ Λάρνακας επί της Νέας Σαλαμίνας (12/1,0-1) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η ΑΕΚ Λάρνακας πήρε μία σημαντική νίκη στο «Αμμόχωστος, με τον Σάντος να πετυχαίνει σαν «από μηχανής θεός» το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ραν Μπεν Σιμόν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το αποτέλεσμα και για τα συναισθήματά του όσο αργούσε να έρθει το γκολ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για εμάς, κόντρα σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που έχει τον σεβασμό μας. Αν σκοράραμε λίγο πιο νωρίς όταν έμειναν με 10 θα ήταν ευκολότερο για εμάς. Όσο κυλούσε ο χρόνος αποκτούσε αυτοπεποίθηση ο αντίπαλος, δείξαμε πόσο δυνατή ομάδα έχουμε

Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, όσο περνούσε ο χρόνος ήταν αγχωτικό. Είχαμε ισορροπία, δεν φοβάμαι κάτι από αυτή την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να μην κοιτούμε μακριά γιατί αν χάσουμε την ταπεινότητά μας θα χάσουμε την ισορροπία. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε πνεύμα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / VICTORIA LEANDROU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα