Ανόρθωση: Ο γρίφος της μεσαίας γραμμής, ο Τσίκο στην κερκίδα και η νέα ενίσχυση που πλησιάζει
Στην Ανόρθωση η προετοιμασία για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (13/1) με την ΑΕΛ έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο Νταβίδ Γκαγιέγο έχει έντονο πονοκέφαλο για το πως θα μπορέσει να καλύψει τα κενά που έχουν προκύψει στην μεσαία γραμμή.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως μιας και στην «Κυρία» καθημερινά προκύπτουν εξελίξεις. Και στο αγωνιστικό σκέλος με την προετοιμασία, και στα μεταγραφικά αλλά και στα διοικητικά που μπορεί να έχουν κοπάσει λίγο τα πράγματα αλλά γίνονται πολλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για την ώρα τουλάχιστον…
Αγωνιστικά ο Γκαγιέγο, πέρα από τον τιμωρημένο Τεχέρα, δεν θα έχει και ένα ακόμη βασικό μέσο στη διάθεση του μιας και ο Τιουνέ είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται, όπως και ο μόνιμος απόντας Αρτυματάς που μετρά αντίστροφα σιγά-σιγά. Αυτό σημαίνει ότι στο σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΛ η Ανόρθωση θα στερηθεί τις υπηρεσίες των δυο βασικών της μέσων. Ο ένας που θα πάρει φανέλα βασικού είναι ο Χρυσοστόμου ο οποίος όποτε αγωνίστηκε έδειξε ετοιμότητα.
Έτσι, δεν αποτελεί μεγάλο ρίσκο η χρησιμοποίηση του μιας και είναι παίκτης που έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί πολλές φορές. Αυτός που θα βρεθεί δίπλα του είναι το ερωτηματικό. Η μία επιλογή είναι η χρησιμοποίηση του Κίκο σε ρόλο αμυντικού χαφ. Δεν είναι η θέση του αλλά είναι μία θέση που έπαιξε ξανά, ενώ η άλλη περίπτωση είναι να ξεκινήσει βασικός ο Μιχάλης Ιωάννου ο οποίος προπονείται σχεδόν σε φουλ ρυθμούς μετά από καιρό και θα είναι μάλλον στην αποστολή.
Ο Ιωάννου έχει να παίξει πάνω από δυο μήνες, έτσι θεωρείται δύσκολο ο Γκαγιέγο να τον ρίξει βασικό με το που άρχισε να μπαίνει φουλ στις προπονήσεις. Η απόφαση για τον Ισπανό τεχνικό είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να εκπλήξει με αυτό που θα επιλέξει.
Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Τσίκο
Μπορεί ο Τσίκο Μπάνζα να έχει επιστρέψει εδώ και μερικές μέρες από την Αγκόλα αλλά παραμένει εκτός ομάδας. Ο ακραίος επιθετικός της Ανόρθωσης που ήταν αδικαιολόγητος απών για μέρες, θα τιμωρηθεί από την ομάδα της Αμμοχώστου η οποία θέλει να λάβει τα μέτρα της έτσι ώστε να μην χαλάσουν και τα αποδυτήρια με τέτοιες συμπεριφορές. Ο Τσίκο πιθανόν μετά το ματς με την ΑΕΛ να επιστρέψει στις προπονήσεις και να υπολογίζεται ξανά ενόψει του αγώνα με την Ομόνοιας 29ης Μαΐου για το κύπελλο.
Περιμένουν απάντηση
Η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση συνεχίζεται στην Ανόρθωση. Ο Πριέτο έχει στείλει πρόταση σε ποδοσφαιριστή για την μεσαία γραμμή και περιμένει την απάντηση του. Πιθανόν μέσα στο επόμενο 48ωρο να προκύψουν εξελίξεις. Την ίδια ώρα γίνονται σκέψεις και για αριστερό μπακ. Βλέπει κάποιες περιπτώσεις ο Τεχνικός Διευθυντής της «Κυρίας» και αν βρεθεί κάτι καλό δεν αποκλείεται να κινηθεί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
