ΑΠΟΕΛ: Μέγα θέμα με Σταύρο Γαβριήλ

ΑΠΟΕΛ: Μέγα θέμα με Σταύρο Γαβριήλ

Newsroom
APOEL
Μέγα θέμα δημιουργείται στον ΑΠΟΕΛ με τον Σταύρο Γαβριήλ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ο νεαρός άσος, όπως πηγάζει από τα ενδότερα των πρωτοπόρων, εξέφρασε την επιθυμία να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού, επικαλούμενος καλή πρόταση από το Βέλγιο.

Για να φύγει, η διοίκηση του διεμήνυσε ότι πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά με ένα σεβαστό ποσό. Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει στο τέλος της σεζόν ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται, όπως μαθαίνουμε, 400.000 ευρώ ως δικαιώματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης εάν θελήσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ποσό που δεν βγαίνει από το ταμείο της βελγικής ομάδας που επέδειξε ενδιαφέρον.

Ο ΑΠΟΕΛ, όπως πληροφορείται επίσης το Gazzetta, υπέβαλε εξαιρετικά καλή πρόταση στον παίκτη που προνοεί πολυετές συμβόλαιο και κατακόρυφη αύξηση των αποδοχών του.

Ο Γαβριήλ πήγε την Πέμπτη στην προπόνηση και είπε ότι δεν ένιωθε καλά για να προπονηθεί και ο προπονητής του έδωσε άδεια.

Έκανε όμως το ίδιο και την Παρασκευή, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μείνει εκτός αποστολής,αλλά να του ανακοινωθεί πως θα προπονείται με τη β΄ ομάδα.

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα