ΑΠΟΕΛ: Μέγα θέμα με Σταύρο Γαβριήλ

ΑΠΟΕΛ: Μέγα θέμα με Σταύρο Γαβριήλ

Newsroom
APOEL
Μέγα θέμα δημιουργείται στον ΑΠΟΕΛ με τον Σταύρο Γαβριήλ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ο νεαρός άσος, όπως πηγάζει από τα ενδότερα των πρωτοπόρων, εξέφρασε την επιθυμία να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού, επικαλούμενος καλή πρόταση από το Βέλγιο.

Για να φύγει, η διοίκηση του διεμήνυσε ότι πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά με ένα σεβαστό ποσό. Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει στο τέλος της σεζόν ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται, όπως μαθαίνουμε, 400.000 ευρώ ως δικαιώματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης εάν θελήσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Ποσό που δεν βγαίνει από το ταμείο της βελγικής ομάδας που επέδειξε ενδιαφέρον.

Ο ΑΠΟΕΛ, όπως πληροφορείται επίσης το Gazzetta, υπέβαλε εξαιρετικά καλή πρόταση στον παίκτη που προνοεί πολυετές συμβόλαιο και κατακόρυφη αύξηση των αποδοχών του.

Ο Γαβριήλ πήγε την Πέμπτη στην προπόνηση και είπε ότι δεν ένιωθε καλά για να προπονηθεί και ο προπονητής του έδωσε άδεια.

Έκανε όμως το ίδιο και την Παρασκευή, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μείνει εκτός αποστολής,αλλά να του ανακοινωθεί πως θα προπονείται με τη β΄ ομάδα.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα