Απόλλων Λεμεσού: Πονοκέφαλος… Βαλμπουενά ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Σάββας Νεοκλέους
απολλων ματιέ1
Χωρίς Βαλμπουενά ο Απόλλωνας Λεμεσού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, με τον Γάλλο να παραμένει τιμωρημένος.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Απόλλωνα, Άγγελος Τσολάκης, στο πρόσφατο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας με τον Οθέλλο Αθηαίνου, είχε στο αρχικό σχήμα τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο παίκτης με δύο δικά του γκολ είχε… χαράξει τον δρόμο προς τη νίκη, έχοντας και μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Εντούτοις, είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες, με τον Άγγελο Τσολάκη να μην μπορεί να τον υπολογίζει για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για τη 15η αγωνιστική (16/12) του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Έτσι, ο Κύπριος τεχνικός, από εκεί που στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Απόλλωνα, είχε υπολογίσει αρκετά στην κλάση του Βαλμπουενά, στον προσεχές αγώνα δεν μπορεί να βασίζεται σε αυτόν.

Γι’ αυτό ήδη πονοκεφαλιάζει για το πως θα παρατάξει τον Απόλλωνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και ποιος θα είναι ο εκλεκτός του για να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που αφήνει η απουσία Βαλμπουενά.

Μέσα από τις προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, λογικά θα φανεί το πως θα επιλέξει να παρατάξει τον Απόλλωνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ο Άγγελος Τσολάκης, πως θα καλύψει την απουσία Βαλμπουενά.

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα