Πλήγμα με Γκαρσία στην ΑΕΚ, απείχε ο Γκιούρτσο

Πλήγμα με Γκαρσία στην ΑΕΚ, απείχε ο Γκιούρτσο

ΓΚΑΡΣΙΑ
Εκτός από τα επόμενα δυο παιχνίδια της ΑΕΚ Λάρνακας θα είναι ο Άνχελ Γκαρσία.

Ούτε με τον Εθνικό Άχνας, ούτε και με τη Δόξα θα προλάβει να αγωνιστεί ο Άνχελ Γκαρσία. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ταλαιπωρείται από θλάση και στην ΑΕΚ δεν θέλουν με τίποτα να ρισκάρουν επιδείνωση του τραυματισμού του σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί. Και γνωρίζοντας και το βεβαρημένο του ιστορικό δεν θα παίξει στα επόμενα δυο ματς της ομάδας του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γκαρσία θα επανέλθει, αν όλα πάνε καλά με το νέο χρόνο και στο εκτός έδρας ματς με τον Οθέλλο. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα του δώσει τον χρόνο να αποθεραπευτεί πλήρως.

Χωρίς τον Άνταμ Γκιούρτσο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ μιας και ο Ούγγρος ταλαιπωρείται από ίωση. Λογικά θα μπορέσει αύριο ή μεθαύριο να προπονηθεί κανονικά και ανάλογα της κατάστασης του ο Ραν Μπεν Σιμόν θα αποφασίσει για το τι θα κάνει ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα