Νέα Σαλαμίνα: Χωρίς οργανωμένους και τέσσερις παίκτες σε μία δύσκολη δοκιμασία

Νέα Σαλαμίνα: Χωρίς οργανωμένους και τέσσερις παίκτες σε μία δύσκολη δοκιμασία

Πάνος Λάρκος
nea salamina opadoi
Χωρίς οπαδούς και με απουσίες η Νέα Σαλαμίνα ενόψει του ματς με την Ομόνοια, για την 14η αγωνιστική (10/12, 19:00).

Σε αντιπαράθεση με τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας έχουν έρθει οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου μετά και την ανακοίνωση της διοίκησης ότι μέσω του κλειστού κυκλώματος θα προσπαθήσει να εντοπίσει όσους έκαναν επεισόδια στο ματς με την Πάφο και θα τους απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο.

Έτσι, στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς με την Ομόνοια η Νέα Σαλαμίνα δεν θα έχει τον πυρήνα των οπαδών που θα κάνουν θόρυβο στο γήπεδο και δεν θα έχουν και τέσσερις παίκτες που κάλλιστα θα μπορούσαν όλοι τους να είναι βασικοί.

Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι οι Μελίσσας, Ντάτκοβιτς, Μπεχαράνο και Σεργίου. Παίκτες βασικοί στους οποίους στηρίχθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της η Νέα Σαλαμίνα και η απουσία τους ήταν αισθητή στο παιχνίδι με την Πάφο.

Ο Χριστοδούλου ανέλυσε μαζί με τους συνεργάτες του αυτά που θέλει να βελτιώσει η ομάδα του για να έχει τύχη απέναντι στην Ομόνοια. Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να μείνουν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και θα επιδιώξουν να βάλουν φρένο στην ανοδική πορεία της Ομόνοιας, ακόμη και αν τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά.

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα