Νέα Σαλαμίνα: Ήταν θέμα απουσιών και… ποιότητας

Νέα Σαλαμίνα: Ήταν θέμα απουσιών και… ποιότητας

Επιμέλεια: Newsroom
nea salamina - katsiaris - dragomir
Εξ αρχής η Νέα Σαλαμίνα, ήξερε πόσο δύσκολο παιχνίδι θα έχει στο ματς με την Πάφο. Πάντως, ο αριθμός των 19 πόντων είναι απόλυτα ικανοποιητικός για τα δεδομένα του σύλλογου.

Εξ αρχής το έργο της Νέας Σαλαμίνας ήταν δύσκολο απέναντι στην φορμαρισμένη Πάφο. Οι μαζεμένες απουσίες που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με Μελίσσα, Ντάτκοβιτς, Σεργίου και Μπεχαράνο δεν ήταν καθόλου εύκολο να καλυφθούν και να αναπληρωθούν στο μέγιστο βαθμό.
Η εμπειρία του Ντάτκοβιτς στα στόπερ με τις πολύ καλές τοποθετήσεις και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά έλλειψαν από την ομάδα. Όπως έλλειψε και ο Σεργίου με τις πιέσεις που μπορούσε να βάλει αλλά και τα ανεβάσματα του απ’ τη δεξιά πλευρά. Την ίδια ώρα η απουσία του Μπεχαράνο ήταν αισθητή μιας και χάθηκαν πολλές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή.
Ο Βολιβιανός μέσος είναι παίκτης με πολλά τρεξίματα και που θα μπορούσε να δώσει ίσως κάτι περισσότερο σε ένα τέτοιο ματς. Απ’ την άλλη ο Κίσσας κάτω από τα δοκάρια τα πήγε αρκετά καλά. Μπορεί να μην είναι Μελίσσας, αλλά είχε θετική παρουσία. Όπως και να έχει η Νέα Σαλαμίνα υστέρησε κόντρα στην Πάφο και αμυντικά και επιθετικά και στη δημιουργία και στην αναχαίτιση των αντιπάλων.
Όπως ήταν λογικό η Πάφος κυριάρχησε στο παιχνίδι και θα μπορούσε να είχε σκοράρει πολύ πιο νωρίς με τις φάσεις που έφτιαξε, με αποτέλεσμα να έρθει και η πρώτη εντός έδρας ήττα.

Στη Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς, αριθμός που είναι απόλυτα ικανοποιητικός για τα δεδομένα του συλλόγου.
Μικρή πικρία…
Μπορεί στα δυο τελευταία ματς η ομάδα να παρουσιάζεται πεσμένη και να μην αποδίδει αυτά που μπορεί ή αυτά που ο κόσμος της θα ήθελε, όμως σε γενικές γραμμές κανείς δεν πρέπει να είναι δυσαρεστημένος από τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα η ομάδα της Αμμοχώστου.
Προβληματισμός στη διοίκηση
Τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος του αγώνα όπου μερίδα φίλων της ομάδας πήγε πίσω από την κερκίδα των οπαδών της Πάφου έχουν θορυβήσει τη διοίκηση. Μάλιστα, με ανακοίνωση της τονίζει ότι μέσω του κλειστού κυκλώματος θα ταυτοποιήσει όσους ξέφυγαν και θα τους απαγορεύσει την είσοδο στο «Αμμόχωστος».
Δύσκολη η συνέχεια!
Επόμενος αντίπαλος για τη Νέα Σαλαμίνα η Ομόνοια και πάλι στο γήπεδο «Αμμόχωστος», ενώ ακολουθούν μέχρι τα Χριστούγεννα εξαιρετικά απαιτητικές αναμετρήσεις. Μετά την Ομόνοια η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα εκτός έδρας και θα κλείσει το 2023 με την Ανόρθωση εντός έδρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα